KETOB'tan, Kemer'in tanıtımı için önemli karar...

KETOB ( Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği ) Yönetim kurulu bu ayki toplantısını Meder Resort Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıdan, Kemer'in tanıtımı için önemli kararlar çıktı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
KETOB'tan, Kemer'in tanıtımı için önemli karar...

Halil Öncü ( KEMER ) 

 
Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bayar, Başkan Yrd. Metin Peltek, Yönetim Kurulu Üyeleri Şener Gürler, Kenan Açıkalın, Tayyar Gül, Erhan İleri ve Özlem Tuncaelli katıldılar.

 

Bayar, “Lafla peynir gemisi yürütme dönemi bitti.”

 

Başkan Turan Bayar Ağustos ayı döneminde, KETOB faaliyetlerini hızlandırmak amacıyla atanan üye yenileme, aidat toplama ve üye ziyaretleri çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu Üyesi Tayyar Gül ve ona eşlik eden Şener Gürler ve Özlem Tuncaelli’ye verdikleri emek ve bu işe ayırdıkları zaman için teşekkürlerini iletti. Başkan Bayar, “ KETOB olarak, ön yargılı bazı üyelerin düşünceleri, ziyaretler sırasında KETOB’un faaliyetlerini öğrenip lafla peynir gemisi yürütme döneminin bittiğini gördüklerinde, çok olumlu bir değişim gösterdiklerine şahit olduk ve üyeler “Bundan böyle hep yanınızdayız” dediler.

 
Ayrıca bu  ziyaretler sonucu KETOB logolu bayrakların hediye edilmesinin, üyeler arasında ayrı bir memnuniyet uyandırdığını gözlemledik. Ziyaretlerin bu ay ve ekim döneminde Şener Gürler öncülüğünde ve Tayyar Gül’ün desteğiyle yürütülmesine karar verdik. Ayrıca önmüzdeki sezon fuarlara katılım ve tanıtım çalışmalarına KETAV( Kemer Tanıtım Vakfı )  ,Belediyeler ve GATAB ile ortak devam edilmesi kararı aldık.”diye konuştu.

 

KETOB’un Yeni yapılanan Web sitesine büyük ilgi...

 
Yapım çalışmaları devam edilen KETOB web sitesinin meyvelerini fazlasıyla vermeye başladığını belirten Başkan Bayar, “ Sitemizi baştan yapılandırdık. Şimdiden istek,dilek, şikayet ve öneriler için dolu dolu bir platform oluşturması büyük memnuniyet uyandırdı. Buna Svein Yndestad isimli bir Norveçlinin, KETOB web sitesine kendi sitesinden bir bağlantı yapması örneğini verebilriz.
 
Bunların yanı sıra sitenin arama motorlarında üst sıralarda yer alması için üyelerin de kendi sitelerinden KETOB sitesine link oluşturarak destek vermesi kabul gördü.  Web sitesinin ilk meyvelerinden biri olarak bir Belçikalı’nın, Belçika’da yapılacak olan Türk Hafta sonu etkinliğine KETOB’u daveti ve Kemer bölgesi ve otellerini tanıtmak üzere destek talebi ve yardım teklifi değerlendirilerek, bu fırsattan tüm üyelerin faydalanabilmesi için gerekli organizasyon çalışmaları planlandı.”dedi.

 

Tehlikeli atıkların önemini konusunda kitapçık bastırılacak...

 

Yönetim Kurulu temsilcisi Özlem Tuncaelli, tehlikeli atık yönetmeliği ile  ilgili çalışmalar için pek çok tesisten toplantı sonrası hem teşekkür  mail ve telefonlar aldıklarını, hem de üyelerin daha detaylı bilgi ve yönlendirme istediklerini belirtirken,bu konuda yapılacak ortak hizmet alımıyla, üye otellerin böylesine maliyetli bir işi daha ekonomik bir şekilde halledebileceklerini de ekleyerek gerekli sözleşmelerin otellere ulaştırıldığı bilgisini verdi. 

 
Tuncaeelli, İleriki günlerde tehlikeli atık yönetimi kitapçığı bastırılarak,  Beldibi, Göynük, Kemer Merkez, Kiriş, Çamyuva, Tekirova bölgelerinde Çevre ve Orman İl Müdürlüğü, Tehlikeli atık taşıma lisansı olan Remondis Burcu Şirketi, Ekolojik Enerji ve  Gatab eşliğinde bilgilendirici seminerler düzenleyeceklerini ifade etti. Ayrıca, otellerin toptan  satın almada ortak bir platformla, alınacak özel fiyat tekliflerinden tüm üye otellerin faydalanabileceği belirtildi.

 

Sloloma KETOB desteği...

 

Kemer’de 19 Eylül 2010’da düzenlenecek olan slalom yarışına KETOB’un vereceği desteği de görüşen Yönetim Kurulu, Ramazan ayı doluluk oranları ve fiyat politikaları ile Avrupa’lı turist sayısındaki artış, Haziran ayında ilki düzenlenen cankurtaran kursunun tekrarı ve markalaşma adına Kemer’deki tüm ticari araçların tek bir logo ile giydirilmesi konularını da görüştü. KETOB Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bayar,  su altı araştırmaları için Kemer’de çalışmalarda bulunan Doğu Akdeniz Üniversitesi Su altı arkeologu Hakan Öniz önderliğindeki 20 kişilik ekibe yapılan erzak yardımından dolayı, yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti ve ileriki dönemlerde de bu gibi çalışmaları destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

 
KETOB’un bir sonraki toplantısı Ekim ayı içinde düzenlenecek.

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.