KETOB, Acenteleri Kemer'e davet edecek...

Kemer Otelciler ve İşletmeciler Birliği, Kemer’de hizmet veren taksilerin, Kemer Sahil Tur araçlarının tek bir Kemer logosu ile giydirilmesini istiyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
KETOB, Acenteleri Kemer'e davet edecek...
Halil öncü (KEMER / ANTALYA)

KETOB ( Kemer Otelciler ve İşletmeciler Birliği) , Kemer Dream Otel’inde Şener Gürler’in ev sahipliğinde KETOB yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Turan Bayar, Başkan Yardımcısı Metin Peltek, diğer Yönetim Kurulu Üyeleri Şener Gürler, Kenan Açıkalın, Tayyar Gül, Erhan İleri ve Yönetim Kurulu Temsilcisi Özlem Tuncaelli katıldı.

Acente yetkililerini Kemer’e davet edilecek.
Toplantıda sezon içerisinde karşı karşıya kalınan durumlar özetlenirken, özellikle acentelerin fiyat politikalarına olan baskıları ve kurlardan dolayı yükselen maliyetler konuşuldu.  Bu sebeple en kısa sürede acente yetkililerini Kemer’e davet edilerek bir kaynaşma yemeği verilmesine ve onların da Kemer’li otelcilerden beklentilerinin öğrenilmesinin faydalı olacağına karar verilirken, bu kaynaşma yemeği ile Tur operatörlerinin ve getirdikleri misafirlerin istek ve dileklerinin öğrenilerek  karşılıklı neler yapılması gerektiği kararlaştırılacak.Toplantıda, KETOB ve KEMOTEB’in birlik içinde hareket etmesi, her ikisinin de Yönetim Kurulu Başkanının Turan Bayar olmasının bir güç birliği yaratmakta ve bu iki gücün daha verimli ve etkili kullanılmasını sağladığı görüşüne de varıldı.

KETOB, KETAV ( Kemer Tanıtım Vakfı ) ile bir araya gelecek.
KETOB Başkanı Turan Bayar toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “ Çok yakında KETAV’la da bir araya gelerek bölgenin sorunları ve Kemer’in yurtdışı tanıtımlarında ortak hareketin faydalı olacağını görüşeceğiz. Zaten KETAV başkanı Mustafa Çalık da aynı fikirde olduğunu istekle belirtmiştir. Toplantımızda, Yeni KETOB yönetimi ile birlikte yapımına başlanan web sayfası tanıtılmış ve otellerin güncel bilgileri ile e-mail ağı oluşturularak etkili iletişim kurulabilmesinin faydaları görüşülmüştür.  Web sayesinde otelcilerle yeni yönetmelikler paylaşılmakta, ayrıca çıkan haber ve duyurular ile bilgilendirmeler yapılmakta ve olumlu geri dönüşümler alınmaktadır. 27 Temmuz 2010 Salı günü Antalya Valiliği Çevre ve Orman İl Müdürlüğü ile birlikte ‘Tehlikeli atık beyan sistemi’ ve ‘Tehlikeli atıkların yönetmeliği’ ile ilgili olarak bir seminer düzenlenerek otelciler bu konuda aydınlatılmıştır.  KETOB öncülüğünde yapılacak anlaşma ile tesislerin tehlikeli atıklarının taşınması ve bertaf edilmesi konusunda daha düşük maliyetler elde etmesi sağlanacaktır. Bu arada Kemer’e giriş yapan sebze araçlarının saat sınırına takıldığı ve ek süreye ihtiyaç olunduğu görüştük. Bununla ilgili, ilgili makamlarla görüşülmesine de karar verdik. Ayrıca Kemer’de sahil yolu projesinin hayata geçirilmesinin önemi konuştuk.”dedi.

KETOB Başkanı Turan Bayar, tanıtım adına da toplantıda görüşmeler yaptıklarını belirtirken, “Kemer’in tanıtımı ve markalaşması adına Kemer Belediyesinin, Kemer’de hizmet veren taksilerin, Kemer Sahil Tur araçlarının tek bir Kemer logosu ile giydirilmesini görüştük. Buna ek olarak Kemer girişinde üzerinde Kemer logosu ile 4 dilde hoş geldiniz yazısı olan bir totem yaptırılmasının girişte etkili olacağına değindik. Kemer girişlerine varmadan sağ taraftaki Kemer otellerinin isim ve logolarının bulunduğu bölümün de yenilenmesi ve güncellenmesi gerektiğini de kararlaştırdık. Ayrıca dernek olarak üyemiz olan otellere girişlerinde Türk bayrağının yanında asmak için KETOB logolu bayrak yaptırılmasına karar verdik.”dedi.




Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.