Kemerli turizmciler, zirvede buluştu...

Kemer’de yer alan turizmciler ve otelciler Olympos teleferiği ile çıktıkları Tahtalı zirvesinde bir araya geldi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemerli turizmciler, zirvede buluştu...

Kemer’li turizmciler 2365 metrede buluştu. Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü’nün ev sahipliğinde bir araya gelen turizmcilerin toplantısına, Kemer Kaymakamı Bayram Ali Köse’de katıldı. Toplantı öncesi 2365 mt. de karla kaplı tahtalı zirvesinde konuklara bir barbekü düzenlendi.  

 
Kemer Kaymakamı Bayram Ali Köse toplantıda yaptığı konuşmada, “ Bizleri turizmciler ile bir araya getiren bu organizasyon için Tahtalı Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Tahtalı teleferik Kemer’in doğal güzellikleri, doğal değerleri üzerine inşa edilmiş turizm anlamında çok önemli bir artı değer. Bu toplantıda turizmcilerimiz ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk" dedi.

 

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü toplantı sonrası yaptığı açıklamasında, “Kemer’in hatta kısmen Antalya’nın önemli turizmcileri ve otelcileri, acentecileri burada bir araya geldik. Her şeyi aşağıda bıraktık ve burada yukarıda 2365 mt. de bir araya geldik. Barbekü partimiz oldu.  Burada turizmcilerimiz ile bir bilgi alışverişinde bulunduk. Bu bilgi alışverişini tazelemek ana amacımızdı. Burada hem geçmiş hem de gelecek sezonu ve şu ana kadar katıldığımız fuarları değerlendirdik.

 
Bölgede yapılan yenilikler var. Mesela Kemer Kaymakamımızın bir projesi var. Bölgede yürüyüş yolları, koşu yolları ve bisiklet yolarını tekrar düzenliyorlar. Var olan yolları bilinir hale getiriyorlar. Yine bizimde burada yeni yıl ile birlikte bir takım projelerimiz var. Yamaç paraşütü yapacağız. Bu işin çok önemli bir kısmını geçtik. Bunu gerçekleştirecek firma ile sözleşme aşamasına geldik. Bu arada bu konularda da bilgiler verip, değerlendirmeler yaptık" dedi. (tourexpi)

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.