Kemer Plajları emin ellerde...

Kemer plajları özel güvenlik cankurtaranları tarafından kontrol altında. KETOB ( Kemer Turistik Otelciler Birliği ) ve KEMOTEB ( Kemer Otelciler Birliği A.Ş ) ‘e bağlı can kurtarma ekipleri Kemer sahillerinde üzüntüye sebep olacak görüntülere meydan vermemek ve sahildeki her türlü hijyenik görüntü için var güçleri ile çalışmalarını sürdürüyorlar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemer Plajları emin ellerde...
Halil ÖNCÜ ( KEMER ) - 

Cankurtaranlar kulelerden sahili gözleyerek tehlike anında müdahalede bulunurken sahil ve deniz temizliğini de gün boyu kontrol ediyorlar.
KETOB ve KEMOTOB Başkanı Turan Bayar yaptığı açıklamada, “ Yerli yabancı binlerce turistin tatil seçeneği olan güzel beldemiz Kemer’in plajlarında KETOB ve KEMOTEB olarak yoğun bir çalışma sergiliyoruz. Mavi Bayraklı plajlarımızda herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için ekiplerimiz ile birlikte her konuda yoğun bir tempo içerisindeyiz.

Plajlarımızda cankurtaranlarımız gün boyu yoğun bir mesai harcayıp, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için çalışıyorlar. Cankurtaranlarımız cankurtaran kulelerinde sahili gözleyip herhangi bir tehlike anında müdahalede bulunmaktadırlar.
Ayrıca sahillerimizin ve denizimizin temizliği de cankurtaranlarımız tarafından kontrol edilmektedir. Plajlarımızda bulunan tüm büfelere denizde oluşabilecek kirlilikte, anında müdahale amacıyla temizleyicici fileler dağıttık. “dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.