Kemer, MITT'ten büyük moralle döndü...

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen Uluslararası MITT Moskova Fuarı, Kemer için olumlu sinyaller verdi. Türkiye'nin geniş bir biçimde tanıtıldığı Moskova'da, Kemer de gereken tanıtımını yaptı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemer, MITT'ten büyük moralle döndü...

Halil Öncü-KEMER

150 ülkeden 3 bine yakın şirketin katıldığı ve  17-20 Mart tarihleri arasında gerçekleşen fuarda Rusya turizminin gelişimi, turizm ve enformasyon teknolojileri gibi konular ele alınıp tartışıldı. . Görüşmelerin iyi geçtiği Fuar sonrası, turizmciler bu yıl rakamsal olarak iyi bir oranda Rus turist kitlesinin geleceği konusunda hem fikirler.

 

Fuara katılarak çok sayıda acente, turizmci ile birebir görüşme fırsatı bulan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindeki heyet katılımcılar tarafından gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun kalırken, Kemer standını ziyaret edenlerle de yakından ilgilendi. Başkan Gül fuar dönüşü yaptığı açıklamasında: ‘’Rusya’da turizm sezonunun başlangıcı olarak değerlendirilen MITT Moskova Turizm Fuarında Türkiye’ye ziyaretçilerin yoğun ilgisi vardı. Rus vatandaşların en çok tercih ettiği turizm kentleri arasında yer alan Kemer olarak bizlerde bu ilgiden oldukça memnun kaldık.

2010 turizm sezonu öncesinde Rusya’daki bu ilgi, bize sezona dair olumlu sinyaller verdi. Tanıtım çalışmalarımızın yanında bu yıl İlçemizde başlattığımız yeni yapılanma sürecinin son aşamalarına geldik ve sezon öncesinde bu hazırlıklarımız tamamıyla bitmiş olacak ve sezonda misafirlerimizin karşısına daha güzel bir Kemer ile çıkacağız. Eşsiz doğası, denizi, güneşi ve alternatif turizm seçenekleri ile İlçemiz Kemer, 2010 turizm sezonunu coşkuyla karşılamaya hazırlanıyor" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.