Kayıtur, operasyonlarını genişletiyor...

Kayıtur, geçmiş tecrübesini Akdeniz bölgesinde yer hizmetleri almak isteyen tüm firmalar ile paylaşıyor. Gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar ve geçmiş tecrübesi sayesinde sektörün öncü kuruluşu olan Kayıtur, 2010 itibari ile dünya genelinde ve özellikle Avrupa bölgesinde ileri gelen tur operatörlerinin yer hizmetleri taleplerini karşılıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kayıtur, operasyonlarını genişletiyor...

Çek Cumhuriyeti nden Marine Tour' un Akdeniz bölgesindeki tüm yer hizmetleri ihtiyaçlarını karşılamak üzere anlaşma imzalayan Kayıtur; operasyonların Ekim sonuna kadar sürmesini planlıyor. Ayrıca Çek Cumhuriyeti nden yolcuların Kayıtur un partner firması SKY Airlines ile taşınacak olması Kayıgroup hizmet anlayışı ve sektör adına ayrı bir katma değer sağladığı belirtiliyor.

 

Çek Cumhuriyeti nden Marine Tour ile gerçekleşen anlaşmanın ardından, Kayıtur; Ukrayna’ dan Vernisace Tour, Sırbistanın en büyüklerinden Jolly Tour ve Rusya’ dan MC Tour ile 2010 süresince yer hizmetleri anlaşması yaptı. Partner firmalar temel amaç olarak her yıl artan ivmeler ile Akdeniz kıyılarına daha fazla yolcu gönderebilmek için hedef ülkelerde bilgi ve tecrübesine güvenilir firmalar ile çalışmak gerekliliğine önem verdiklerini ve bu nedenle Kayıtur gibi bir firmayı seçtiklerini belirttiler.

 

1988 yılında Alman pazarı ile sektöre başlayan Kayıtur A.Ş., 1994 yılına kadar çeşitli Tur Operatörleri ile çalışarak incoming hizmeti vermiştir. 1994 yılında merkezi Almanya/ Düsseldorf' da bulunan GTI Tur Operatörünü kurarak büyüme trendini yakalamıştır. 1999 yılında merkezi Varşova' da bulunan GTI Travel Charters Tur Operatörünü Polonya' da ve 2003 yılında merkezi Amsterdam' da bulunan DTI Dutch Travel International Tur Operatörünü Hollanda’ da kurmuştur.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.