Kaya İzmir Thermal & Convention hizmete girdi...

Kaya Grubu’nun İzmir’deki ilk oteli Kaya İzmir Thermal & Convention hizmete girdi. Tarihe Agamemnon Kaplıcaları olarak bilinen Balçova Bölgesi’nde yer alan beş yıldızlı otelin 316 oda, 654 yatak kapasitesi bulunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kaya İzmir Thermal & Convention hizmete girdi...

Türkiye ve KKTC’de 8 otel ve 18 delikli golf sahası ile hizmet veren, yatak kapasitesi bakımından Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Kaya Hotels&Resorts’ün yeni tesisi Kaya İzmir Thermal & Convention, otel bünyesinde  kongre merkezini hayata geçirdi.

 

Kasım ayında açılışı planlanan Kaya İzmir Kongre Merkezi toplamda 5.500 metrekarelik alan üzerine kuruldu. Merkezin 4’e bölünebilen 2100 metrekare sütunsuz salonu, 19 adet farklı büyüklüklerde toplantı salonu, 1.600 metrekarelik fuaye alanı ve 1.300 metrekarelik İzmir Körfez Manzaralı Roof’u bulunuyor.

70 bin metrekare açık ve 30 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu olan otelin 316 oda, 654 yatak kapasitesi bulunuyor.

 

Kaya İzmir Thermal & Convention bünyesinde, termal kür ve fizik tedavi merkezinde sekiz uzman doktor, 20’ye yakın fizyoterapist, hidroterapist ve özel rehabilitasyon uzmanı hizmet verecek. Kaynağından 65 – 90 derece arası sıcaklık ile çıkan termal su, zengin mineral yapısı ile romantizmal hastalıklar, kireçlenme, yumuşak doku hastalıkları, bel, boyun, fıtık ağrıları, kemik metabolizma rahatsızlıkları, kırık, felç, MS, CP, Parkinson gibi hastalıklara iyi geldiği bildirildi.

 
Toplamda 7.500 metrekare’den oluşan merkezde, açık – kapalı termal havuzlar, vücut bakım üniteleri, balneoterapi küvetleri, fizyoterapi, elektroterapi, hidroterapi, parafin, under water masaj ve el-ayak whirpool uygulamaları, 2 adet termal jakuzi, tepiderium dinlenme odası, kavitasyonla radyo frekansı ile özel incelme programları, ozon uygulamaları ( Kan yıkama ), botoks – dolgu, uzak doğu terapistleri eşliğinde özel vücut bakımları, 3 adet VIP couple özel suit  ( hamam, sauna, jakuzi, buhar odası )  ve son model aletlerle donatılmış fitness center yer alıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.