Kaya Hotels & Resorts’ten, % 35 erken rezervasyon indirimi...

Kaya Hotels & Resorts’ün yaz tatilini Antalya’da geçirmek isteyen tatilciler için başlattığı % 35’lere varan erken rezervasyon fırsatı devam ediyor. Senenin tüm yorgunluğunu ve stresini atacağınız yaz tatili için plan yapmaya şimdiden başlarsanız, kârlı çıkacaksınız.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kaya Hotels & Resorts’ten, % 35 erken rezervasyon indirimi...

Türkiye’nin en büyük otel zinciri Kaya Hotels & Resorts, Avrupa’nın en büyük turizm gruplarından RIU ile gerçekleştirdiği stratejik ortaklık sonrasında 2010 yaz sezonunu yenilenmiş hali ile karşılıyor. Senenin tüm yorgunluğunu ve stresini atacağınız yaz tatili için plan yapmaya şimdiden başlarsanız kârlı çıkacaksınız. Antalya Belek ve Manavgat’ta yer alan Hotel RIU Kaya Belek, Club Hotel RIU Kaya ve Club Calimera Kaya Side erken rezervasyonlarda % 35 indirim imkanı sunuyor. 8 Mart tarihine karar devam edecek olan erken rezervasyon fırsatından faydalanmanın tam zamanı…

 

Erken rezervasyon kampanyasında taksit avantajları...

 

Kaya Hotels & Resorts erken rezervasyon kampanyasında Hotel RIU Kaya Belek, Club Hotel RIU Kaya ve Club Calimera Kaya Side otellerinde peşin ödemelerde gerçekleştirilecek % 35 indirim imkanı dışında 6 taksite % 30 indirim, 12 taksite ise % 25 indirim imkanı sunuluyor. Axcess ile yapılacak olan ödemeler de ise “Şimdi al Haziran’da Öde” fırsatı da tatil rezervasyonunuzu cazip hale dönüştürüyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.