Kaya Hotels, Londra’nın ünlü otelini satın aldı

13 oteliyle Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olan Kaya Turizm Grubu, yurt dışındaki ilk yatırımını Avrupa’nın kalbi Londra’nın en prestijli bölgelerden olan King’s Cross’ta yer alan Great Northern Hotel’i satın alarak yaptı.

26/06/2024 12:19
Kaya Hotels, Londra’nın ünlü otelini satın aldı

Yurtdışında yapmayı planladığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam eden Kaya Turizm Grubu, Türkiye içerisinde de büyümeye devam ediyor. B.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Burak Kaya, Great Northern Hotel yatırımıyla ilgili olarak şunları söyledi: “İlk yurt dışı otel yatırımımızı Londra’da gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bilindiği üzere Londra, dünyanın en onemli iş ve turizm metropollerinden biri.

Satın aldığımız otel Londra’da, King’s Cross’ta prestijli bir bölgede bulunmakta olup, İngiltere’nin Avrupa’ya tek demiryolu bağlantısının oldugu St. Pancras istasyonunun hemen yanında yer almakta. Bu otel ile birlikte, Türk misafirperverliğinin en güzel örneklerini sunup, Türkiye’deki otellerimize gelen yabancı turist sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Ayrıca, İngiltere’de bu çapta otel yatırımı yapan ilk Türk turizm firması olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yatırımla birlikte, Türkiye ve İngiltere’de karşılıklı turizm ilişkilerinin güçleneceğine inanıyoruz.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.