Kaya Grup İzmir Princess Otel ihalesini kazandı...

Türk turizmine, Türkiye ve KKTC’de toplam 7 otel ve 7.500 yatak kapasitesiyle hizmet veren Kaya Grubu 8.tesisini İzmir Balçova da açıyor. İzmir Balçova’da bulunan İl Özel idaresine ait eski adıyla Princess otelini 20 yıl süre ile (yıllık artışlar hariç) 51 milyon 600 bin TL + KDV’ye kiralayan Kaya Grubu bununla beraber otelin yenilenmesi için gerekli yatırımı da yapacaktır.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kaya Grup İzmir Princess Otel ihalesini kazandı...

Yenileme çalışmalarına en kısa zamanda başlanacak olan 5 yıldızlı tesis toplamda 300 oda ve 650 yatak kapasitesiyle beraber Türkiye’nin en geniş kapsamlı termal kür merkezine sahip olacak şekilde inşaa edilecektir. Otel, şehir ve termal otelcilik alanında ülkemizin önde gelen oteller arasında yerini alacaktır.

KAYA Kimdir?

Faaliyetlerine 1974 yılında bir inşaat firması olarak başlayan Kaya Holding, Turizm sektörüne ilk adımını 1988 yılında Antalya da Kaya Side oteliyle atmıştır. Türk turizm sektörünün öncülerinden olan Kaya Hotels & Resorts bugün Türkiye ve KKTC’de 7 otel ve 7.500 yatak kapasitesiyle hizmet vermektedir. Yatak kapasitesi bakımından Türkiye’nin en büyük otel zincirlerinden biri olmakla beraber portföyünde bulunan tüm tesislerin ayni zamanda da mülk sahibidir. Toplam 2.500 kişiye istihdam sağlayan grup Turizm dışında inşaat, enerji ve su sektöründe de faaliyet göstermektedir.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.