Katarlı Prens, Marmaris’teki otelini neden açmıyor?..

Katar Emiri Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani, sahibi olduğu şirket adına Marmaris'in İçmeler beldesinde satın aldığı Munamar isimli 5 yıldızlı oteli, geride kalan yaz turizm sezonunda faaliyete geçirmedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Katarlı Prens, Marmaris’teki otelini neden açmıyor?..

Katar Emiri'nin Marmaris’teki 5 yıldızlı Munamar oteli neden kapalı? İçmeler Belediye Başkanı Zeki Eren, otelin sezon boyunca kapalı kalmasının bölge turizmi açısından bir kayıp olduğunu söyledi. Al Thani ile irtibata geçmekte güçlük çektiklerini belirten Eren, ''Sezon başlayıp da otelin açılmadığını görünce Şeyh ile bir araya gelip, otelin açılmamasının beldemize ve ekonomisine zarar vereceğini anlatmak istedik.

Ancak Türkiye'deki danışmanlarına ulaşabildik. Oteli yenileyeceklerini, bu amaçla proje hazırladıklarını söylediler. Projenin bize gelmesi, onay görmesi gerekir. Bize şimdiye dek ulaşan bir proje olmadı. Otelin önümüzdeki sezon hizmete girmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız'' dedi.         

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı İsmail Özbozdağ da ünlü bir kişi tarafından satın alınan otelin kapalı tutulmasının bölge imajı açısından sakıncalı olduğunu savundu.     


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.