Kalite ve konforun yeni adresi Hotel Santa Hill, hizmete girdi...

Santa Hotels Group, genişleyen otel zincirine butik otel “Hotel Santa Hill” ile yeni bir halka daha ekledi. Turizm sektörünün tecrübeli isimlerinden Yusuf Yürüten’in Genel Koordinatörü olduğu Santa Hotels Group’un yeni oteli ‘Hotel Santa Hill’, Nihat Ünsal’ın Genel Müdürlüğü’nde kapılarını misafirlerine açtı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kalite ve konforun yeni adresi Hotel Santa Hill, hizmete girdi...

Osmanlı tarzı mimarisi ile dikkat çeken otelin tüm odaları, özel olarak tasarlandı. 16 odası bulunan Hotel Santa Hill, farklılığını ortaya çıkaran özel dekorasyonuyla beğeni topluyor. Otelin aynı konseptte dekore edilen odalarının tümü, birbirinden farklı renkte mobilyalarla misafirlere zengin seçenekler sunuyor.

 


Özel olarak dekore edilmiş kahvaltı salonuyla da iddialı olan Hotel Santa Hill’de, bu salon için dizayn edilip üretilmiş parkeler kullanıldı. Özel süslemeli parkeler, Türkiye’de ilk olarak Hotel Santa Hill’de uygulandı. Yine özel olarak dizayn edilen köşe koltuk ve oturma grubunun kahvaltı keyfine konfor kattığı salonda, Hollanda’dan ithal edilen yaldızlı duvar kağıtları kullanıldı.



Küvet, jakuzi ve duş keyfini bir arada yaşatan odalarıyla kalite ve konforun buluştuğu adres olan Hotel Santa Hill, farklı dizayn edilen balkonlarıyla da konuklarına eşsiz İstanbul manzarasının keyfini sunuyor.



İstanbul’un kalbinin attığı merkez olan Taksim’de yer alan ve bu anlamda da konumunun tüm avantajlarını taşıyan  Santa Hill Hotel, klasik tarzı ve nezih atmosferini tamamlayan ferah yüksek tavanlı odaları ile birbirinden farklı ceviz, varak ve gümüş rengi oyma mobilyalarıyla, misafirerini ağırlamaya devam ediyor. (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.