Jolly Tur Uludağ Whitefest başladı...

Unitravel 2011 yılının ilk festivalinde 17 farklı şehrin 52 üniversitesinden toplam 7400 öğrenciyi Uludağ WHITEFEST Festivali'nde buluşturuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur Uludağ Whitefest başladı...

Her yıl Uludağ'da binlerce üniversiteli gencin katılımıyla gerçekleşen WHITEFEST, bu yıl da Jolly Tur’un gençlik turizmi firmasi Unitravel tarafindan Avea’nın ana sponsorluğunda Ocak ve Şubat aylarında gerçekleşecek. Uludağ’ın en güzel otellerinde konaklayacak gençler, birbirinden renkli partileri ve  Demet Akalın, Levent Yüksel, Murat Dalkılıç gibi ünlü  sanatçıların konserleri ile yine gönüllerince eğlenecekler.

 
Gençler eğlenceye; hergün kayak sonrası Kervansaray Otelin Terasında gerçekleşecek “After Ski Party” lerle başlayacak. Özel Dj performası, dans ve Perküsyon gösterileri ile yakılacak ateşlerin soğuk havayı ısıtacağı partiler Whitefest in vazgeçilmez bir eğlencesidir.

 

Yoğun geçen bir dönemin stresini atmak,  eğlenceli bir tatil molası vermek isteyen gençlerin sömestre tatilinde değişmez adresi olan Uludağ WHITEFEST Festivali, her geçen yıl katılım rekoru kırarak, “Türkiye'nin En Büyük Gençlik Festivali” ünvanını yakalamış durumda.

 

Gençlerin yanında, gençlerle buluşmak isteyen markalar için de cok önemli bir etkinlik olan Whitefest de bu yıl; Avea, Garanti Bankasi Extragenc, Burn, Nestea, Doğadan, Nestle Sicak Cikolata, Nescafe 3 u 1 Arada, Nescafe Express, Egos,  Lenovo, Ender Spor, Killtec, Neva Kozmetik, Molped gibi sektörlerinde cok önemli konumda yer alan markalar festivale eşlik ediyor.

 

 

23-27 Ocak, 30 Ocak-03 Şubat, 13-17 Şubat tarihleri arasında Uludağ'da 4 gece 5 gün olarak 3 farklı dönemde gerçekleşecek olan WHITEFEST 2011 için geri sayım başladı.

 

Kış tatilinin tadını hem eğlenerek hem kış sporları yaparak doyasıya çıkarmak isteyen gençler, Uludağ WHITEFEST Festivali'ne rezervasyon yaptırmak için ellerini çabuk tutsunlar.

 

Program

 

WHITEFEST DÖNEM TARİHLERİ

► 23-27 Ocak, 30 Ocak-03 Şubat, 13-17 Subat

 

WHITEFEST OTELLERİ

► KARINNA - MONTE BAIA – KERVANSARAY - GENÇ YAZICI - FERGANA BÜYÜK OTEL - USLAN - LE CHALET YAZICI

 

 

WHITEFEST 1.DÖNEM EGLENCE PROGRAMI

Hergun Kervansaray Teras da After Ski Party

Suat Ateşdağlı

Demet Akalın

Fatih Ürek

Sahane Yillar - Ataberk

 

WHITEFEST 2.DÖNEM KONSER PROGRAMI

Hergun Kervansaray Teras da After Ski Party

Suat Ateşdağlı

Demet Akalın

Murat Dalkılıç

Desaparecidos

Sahane Yillar – Ataberk

 

WHITEFEST 3.DÖNEM KONSER PROGRAMI

Hergun Kervansaray Teras da After Ski Party

Suat Ateşdağlı

Levent Yüksel (Sevgililer Gunu Ozel Konseri)

Fatih Ürek

Sahane Yillar - Ataberk

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.