Jolly Tur, geleceğin ressamlarını arıyor...

Türk Turizminin öncü kuruluşu Jolly Tur, Türkiye genelinde tüm çocukları sanatla buluşturuyor. Jolly Tur tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve Türkiye’deki bütün çocukların katılımına açık olan "Hayalinizdeki Tatil" temalı resim yarışmasında seçilecek 12 resmin sahibini sürpriz hediyeler bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur, geleceğin ressamlarını arıyor...

Jolly Tur, öğrencilerin resim becerisini ortaya çıkarmayı ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyerek hayata geçirdiği yarışmada hediyeleriyle hevesli ve yetenekli küçükleri sevindirecek. Çocukların yaratıcılığını ön planda tutmaya özen gösteren ve çocuklarımıza küçük yaşlarda aşılanan sanat sevgisinin onlar büyüdükçe katlanacağına yürekten inanan Jolly Tur, geleneksel hale getirdiği resim yarışmasını bu yıl daha çok çocukla paylaşabilmeyi hedefliyor. Geçen yıl 5.000 öğrencinin resimlerinin katılımıyla gerçekleşen yarışmada bu yılda küçük büyük herkesi çocukların hayallerini paylaşmaya davet ediyor.

Çocukların Hayallerini Süsleyen ödüller...

5- 12 yaş arası çocukların arasından dört kategoride düzenlenecek olan yarışmada her kategori kendi içinde değerlendirilecek. Çocuklar hayallerindeki tatili resmederek hayallerini süsleyen tatillere kavuşacaklar. Yarışmanın birincilerini, eğlence diyarı Paris Disneyland’da masal gibi bir seyahat bekliyor. İkincilik kazanan çocuklar Akdeniz’in incisi Belek’te LİMAK Internatonial Hotel’de unutulmaz tatilin farkını hissedecekler.

Yarışmada üçüncülüğe hak kazanan çocuklar ise eşsiz güzellikleriyle bir doğa harikası olan Kapadokya ile buluşacaklar. Çocuklar, ödüllerini festival havasında düzenlenecek özel bir törenle alacak. Çocukların hayalleri ise 2011 yılında Jolly Tur’un takvim sayfalarını süsleyecek.

Jüri üyeleri kimler olacak?

Hayal dünyalarını yansıttıkları resim kağıtları konusunda uzman kişilerden oluşan jüri üyelerine teslim edilecek. Geleceğin sahibi çocukların hayallerini değerlendirip ödüllendirecek jüri üyeleri arasında Abdülkadir Günyaz, Özlem Kalaycıoğlu, Furkan Kızılay, Hayal Garip, Ece Şeki ve Tülin Vardar yer alacak.

Yarışmaya nasıl katılacaksınız?

Çocuklar “Hayalinizdeki Tatil” temalı tek bir resimle yarışmaya katılabilecek. Minik ressamlar, her türlü resim ve boya malzemesini kullanarak hayallerindeki tatilleri 35 cm x 50 cm ölçülerindeki resim kâğıdına resmedecekler. Yarışmaya katılan çocukların, resimlerini en geç 30 Kasım tarihine kadar, PK 87 34367 Şişli İstanbul adresine göndermeleri gerekiyor. Yarışma ile ilgili tüm ayrıntılara ve başvuru formun www.jollytur.com/hayalinizdekitatil internet adresinden ulaşılabilir.

“Hayalinizdeki Tatil” yarışmasının sonuçları, 18 Aralık 2010 tarihinden itibaren “www.jollytur.com” web sitesinde yayınlanmaya başlayacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.