Jolly Tur, erken rezervasyonda coştu...

Jolly Tur’un Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, erken rezervasyon satışlarını geçen yıla oranla yüzde %80 arttırdıklarını açıkladı. Jolly Tur, erken rezervasyon kampanyasında nakit ödemelerde ve Bonus Card ile 6 taksitte %40, 12 taksitte ise %35 indirimler yanında 2 aya varan ekstre erteleme avantajları sundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur, erken rezervasyonda coştu...

8 Şubat 2010 tarihinde başlayan, nakit ödemelerde ve Bonus Card ile 6 taksitte %40, 12 taksitte ise %35 indirimler yanında 2 aya varan ekstre erteleme avantajları sunan Jolly Tur erken rezervasyon kampanyası 8 Mart 2010 sona erdi. 9 Mart 2010 itibariyle erken rezervasyonun ikinci dönemi başladı. Bu dönemde de Jolly Tur misafirlerini peşin ve 6 Taksit ödemelerde %35, 12 Taksitte ise %30’a varan indirimler bekliyor.

 

Geçtiğimiz yıl kriz ortamına rağmen marka güvenilirliği sayesinde %18 lik bir büyüme kaydeden Jolly Tur, toplam kapasitesinin %40 lık payını erken rezervasyon ile gerçekleştirdi. Keyifli tatillerin vazgeçilmez adresi olana Jolly Tur, marka ve zincir oteller ile güçlenen ve geniş bir skalaya sahip ürün portföyü ile 2010 yılında %25 oranında büyüme hedefliyor. Türk Turizminin öncü kuruluşu Jolly Tur’un yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, ilk dönemi sona eren erken rezervasyonda geçen yılın aynı dönemine göre %80 bir artış kaydettiklerini açıkladı.

Yurt içinde toplam 250 bin kadar kişinin Jolly Tur aracılığıyla tatile çıkmasının beklediğini belirten Mete Vardar, ilk erken rezervasyon döneminde 30 bin civarında tatilcinin ise erken rezervasyon paketini Jolly Tur aracılığı ile satın aldığını bildirdi. Turizm sektöründe tüm dünyada daralma beklenirken, Türkiye’de erken rezervasyon satışlarında görülen artışın Türk halkının her şeye rağmen tatile çıkma alışkanlığının devam ettiğinin bir göstergesi olduğunu belirtti.

 

Mete Vardar bu dönemde en çok Adam&Eve, Cyrstal Hotels, Paloma Hotels, SuSesi Hotel, Orange Country Otel, Majesty Hotels ve Asteria Hotels olduğunu; en çok tercih edilen bölgelerin sıralamasını ise, Kemer %24, Belek %20, Bodrum %18, Side – Alanya %17, Marmaris –Fethiye %14, Kuşadası –Ayvalık %7 olarak açıkladı.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.