Jolly ile Sharm El Sheikh’e gidiyoruz

Vizesiz olduğu için dilediğiniz zaman tatil imkânı sunan Sharm El Sheikh’e Jolly’nin gün kaybı yaşatmayan direkt uçuşları ile keyifli bir seyahate ne dersiniz?

09/09/2024 11:57
Jolly ile Sharm El Sheikh’e gidiyoruz

Vizesiz olduğu için dilediğiniz zaman tatil imkânı sunan Sharm El Sheikh’e Jolly’nin gün kaybı yaşatmayan direkt uçuşları ile keyifli bir seyahate ne dersiniz? Kızıldeniz’in incisi Sharm El Sheikh’i Jolly’nin İstanbul, İzmir, Ankara kalkışlı avantajlı paketleri ile keşfedin.

Türkiye’ye yalnızca iki buçuk saat uzaklıkta hem yurtdışı hem de deniz – kum – güneş tatili sevenlerin ilgisini çekecek Sharm El Sheikh turları farklı olanakları ile tatilinizi zenginleştirecek deneyimler sunuyor. Dört mevsim deniz tatili yapabileceğiniz Sharm El Sheikh rotasında, İstanbul’un yanı sıra İzmir ve Ankara kalkışlı uçaklı paketleri ile Türkiye’nin her yerinden Sharm El Sheikh’in masmavi sularına ulaşmak artık çok daha kolay.

Mısır Piramitleri’ni keşfetme imkânı da bu turda sizleri bekliyor

Bu gezide Kızıldeniz'in en önemli rezerv alanlarından Ras Mohammed Milli Parkı içinde bulunan el değmemiş mercan resifleri ve canlı su altı dünyasını yakından keşfedeceksiniz. Yapacağınız tekne gezisinde ise ister tüple dalarak, ister şnorkel ile eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Deniz keşiflerinin yanı sıra 4 tekerli ATV Quad motorlar ile çölde safari yapacağınız, otantik gece turu ile muhteşem deneyimler yaşayabilirsiniz. 

Sharm El Sheikh’den 25 USD kapı vizesi ödeyerek dünyanın yedi harikasından biri kabul edilen Mısır Piramitleri’ni keşfetme imkânı da bu turda sizleri bekliyor. Jolly Sharm El Sheikh Turları; 3,4 ve 7 Gece konaklamalı olarak birçok otel ve hava yolları seçenekleriyle keyifli avantajlar sunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.