Jolly, erken rezervasyon kampanyasını başlattı... %50’ye varan indirimler

Beklenen an geldi! Jolly, Antalya Turizm Fuarı’nda Erken Rezervasyon kampanyasının startını verdi. Bu yıl tatil planlarını ertelemek yok, çünkü Jolly sizi %50’ye varan indirimlerle buluşturuyor!

26/10/2024 13:52
Jolly, erken rezervasyon kampanyasını başlattı... %50’ye varan indirimler

Yoğun geçen bir yılın yorgunluğunu, Ege ve Akdeniz’in büyüleyici güzelliklerinde atın. Masmavi deniz, altın sarısı kumsallar ve lüks otel konforu sizi bekliyor! Hemen rezervasyon yapın, tatilinizin %25’ini şimdi ödeyin, kalanını tatilden hemen önce 9 taksit ile kolayca tamamlayın. Üstelik kesintisiz iptal hakkıyla gönül rahatlığıyla plan yapın.

Neden Bekleyesiniz? Şimdiden yaz tatilinin hayalini kuruyorsanız siz de stresten uzak, huzurun ve keyfin merkezi olan tatil köylerinde her sabah deniz manzarasına uyanıp, Jolly ile tatil keyfini doyasıya yaşayın. Unutmayın, bu fırsatlar sınırlı süre için geçerli! En iyi odalar hızla tükeniyor, yerinizi şimdiden ayırtarak avantajlı fiyatlardan faydalanın.

Bonus Kart Sahiplerine Özel Ayrıcalıklar! Bonus kart sahiplerini 7500 TL’ye varan özel fırsatlar bekliyor. Hemen harekete geçin, bu cazip fırsatlar kaçmadan yerinizi ayırtın! Unutulmaz Bir Tatil Deneyimi Sizi Bekliyor! Tatil rotanızı belirleyin, valizinizi hazırlayın ve hayallerinizdeki tatili gerçeğe dönüştürün. Şimdi Jolly ile en güzel tatil fırsatlarına ulaşmanın tam zamanı!


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.