İTÜ, Kruvaziyer turizmine de eleman yetiştirecek...

19 yıldan bu yana turistik oteller başta olmak üzere, seyahat acentalarına ve uçak şirketlerine yüzlerce profesyonel eleman yetiştiren İTÜ Vakfı Turizm ve Otelcilik Okulu, bu defa uluslararası turist gezisi düzenleyen lüks kruvaziyer gemilerde de hizmet görecek profesyonellerin eğitimine başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İTÜ, Kruvaziyer turizmine de eleman yetiştirecek...

Bu amaçla bir grup öğretmen ve öğrencileri ile 28 Nisan 2010 günü İstanbul’a gelen ve dünyanın en lüks kruvaziyer gemisini özel izinle ziyaret eden okul müdürü Şaban Ali Yaşaroğlu şunları söyledi:  Bilindiği gibi dünya coğrafyasının büyük bölümü sularla kaplıdır. Deniz tutkunu insanların okyanuslarda seyahat etme isteği giderek ivme kazanmakta, bu tutku turizm işletmelerinin ilgisini kamçılamaktadır. Bu nedenle insanların giderek artmakta olan bu taleplerini karşılamak için lüks otel tipi kruvaziyer gemilerinin denize indirilmekte olduğu bir süreci yaşamaktayız.
Bugün yeni denize indirilen MAGNIFICA kruvaziyer gemisini ziyaret etme amacımız, gemideki hizmetlerin nasıl yürütüldüğünü ve konuk memnuniyetinin nasıl kazanıldığını yerinde görmek ve bilgilenmektir. Çünkü biz de 15 Haziran 2010 tarihi itibariyle başvuruları kabul edip lüks kruvaziyer gemilerin zengin konuklarına yüksek standart kalitesine uygun hizmet verebilecek profesyonel eleman yetiştirmeyi de eğitim programımıza alacağız  diye vurguladı.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.