İTÜ'den turizme yeni mezunlar...

Bugüne kadar 900’ün üzerinde mezun veren İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı Turizm ve Otelcilik Okulu’nun 21. Dönem Turizm öğrencileri için düzenlediği “Mezuniyet Töreni” 1 Kasım Pazartesi günü İTÜ Vakfı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İTÜ'den turizme yeni mezunlar...
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Mezun olan tüm öğrencilerin seslendirdiği “CUMHURİYET VE DEMOKRASİ MARŞI”nın ardından; söz alan İTÜ Vakfı Turizm Otelcilik Eğitimi Bölüm Başkanı Şaban Ali YAŞAROĞLU önce okulu güçlü kılan tüm kurum ve kişilere, sonra da öğrencilere seslendi.





Mezuniyet töreninin açılış konuşmasını, İTÜ Vakfı Genel Koordinatörü Prof. Dr. Oğuz MÜFTÜOĞLU yaptı. MÜFTÜOĞLU konuşmasında; öncelikle okulun Bölüm Başkanı Şaban Ali YAŞAROĞLU’nun ilginç, imkansızlıklara rağmen başarılarla, vefa, insan sevgisi ve adanmışlıklarla dolu hayat hikayesine ayna tuttu. Konuşmasının sonunda öğrencilere seslenen MÜFTÜOĞLU, başarı dileklerini sunarken, etik insan olmanın ne demek olduğunu ve önemini anlattı.



MÜFTÜOĞLU’nun’nun konuşmasının ardından sertifika törenine geçildi. 2009 – 2010 yılı, 21. Dönem Eğitimini üstün başarıyla tamamlayarak, okul birincisi olan Ferdi YILDIRIM yaptığı konuşmada: İTÜ Vakfı Turizm ve Otelcilik Okulu’nun hayatında bir dönüm noktası olduğunu, okulunun kendisine açtığı kapıları ve mezuniyet töreninden hemen sonra yeni hayatına İngiltere’de devam edeceğini anlattı.  



Konuk konuşmacı olarak Emekli Müsteşar Yalçın MANAV, Türk Gençliğine Hizmet Vakfı Başkanı Prof. DR. Güngör ŞATIROĞLU, Galata Rotary Kulübü önceki dönem Başkanı Celal OKUTGEN ve Duayen Gazeteci Hami ALKANER’in sırayla söz aldıkları tören; öğrencilerin hep bir ağızdan söyledikleri “Meslek Onurunu Koruma Andı”nın arkasından, günün anısına yapılan fotoğraf çekimleriyle sona erdi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.