ITB Berlin 2011’de önemli yenilikler var...

Dünyanın kendi alanında en büyük turizm olayı olan ITB Berlin’in 2011 buluşmasındaki kongreler fuarın bütününe damga vuracak. 2011’de Eko Hareketlilik Günü, ITB’nin geniş çaplı programı içinde yeni bir anahtar element olarak dikkatleri çekecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
ITB Berlin 2011’de önemli yenilikler var...

9-11 Mart 2011 tarihleri arasında uluslar arası üne sahip uzmanlar, sosyal bilimciler ve turizm profesyonelleri en son seyahat trendlerini, sektöre özel önemli araştırma sonuçlarını değerlendirecekler. 2011 Ana sponsoru ve Kültür&Kongre partneri Moğolistan. 2011’de ITB Berlin ziyaretçileri davetiye ya da biletleri ile aynı zamanda Kongre organizasyonlarını da izleyebeilecekler.

 

2011’de Eko Hareketlilik Günü, ITB’nin geniş çaplı programı içinde yeni bir anahtar element olarak dikkatleri çekecek. Otomobil üreticileri ve enerji firmaları elektrikli otomobil üretimini hayata geçirmek için ateşli bir çalışma içindeler. Bazı turizm destinasyonlarında çevre dostu otomobiller pilot projeler olarak hayata geçmiş durumda. 13 Mart 2011 Eko Hareketlilik Günü bu alandaki son gelişmelerin duyurulduğu bir toplantıya da ev sahipliği yapacak.

 

ITB Berlin Kongre 2011’in bir başka yeniliği ise ücretsiz olarak izlenebilecek olan PhoCusWrightQITB Seyahat Teknolojileri seansı olacak. Bu seansta katılımcılar seyahat sektöründe geleceğin internet ve mobil teknolojileri sunumlarını birinci ağızdan dinleme şansı elde edecekler.

 

ITB Pazarlama ve Dağıtım Günleri’nde uzmanlar turizm pazarlamasında en son teknolojiler ve örnekleri tartışacak. Geçtiğimiz yıl büyük ses getiren ITB Medya Zirvesi bu günler içinde, 11 Mart 2011’de düzenlenecek.

 

ITB Berlin Destinasyon Günleri’nde ziyaretçiler kültür, kent ve nehir turlarındaki son gelişmeler hakkında bilgi edinecekler. Asya’nın yükselen pazarları bir başka anahtar konu olacak. Bu bağlamda ITB Asya’nın Pazarlama İstihbaratı Biriminden uzmanlar geçtğimiz günlerde gerçekleşen ITB Asya’dan edindikleri bilgileri paylaşacaklar.

 

ITB’de üçüncü kez gerçekleşecek olan KSS ( Kurumsal Sosyal Sorumluluk) Günü’nde ise turizm sektöründe bu konuyu tartışma doğrultusunda yükselen talebe cevap verecek sunumlar gerçekleşecek ve tartışmalar yer alacak.

 

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Günü’nde izleyiciler bir işletmede kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin uzun vadeli bir perspektif ile nasıl duyarlılıkla planlanıp işletmeye uyarlanabileceğini duyacaklar. Geçtiğimiz fuarlarda yer alan Gelecek Günü ve Otelcilik Günü de yine tekrarlanacak aktiviteler arasında sıralanıyor.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.