İşte dünyanın en pahalı otel odaları...

İngiliz Telegraph dünyanın en lüks ve en pahalı otel odalarını biraraya topladı... İmparator suiti- Park Hyatt Vendome, ParisÖzellikleri: 210 metrekare balkon, yemek odası, bar, sauna, masaj masası.
Geceliği: 9,865 Euro

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İşte dünyanın en pahalı otel odaları...

İmparator suiti- Park Hyatt Vendome, ParisÖzellikleri: 210 metrekare balkon, yemek odası, bar, sauna, masaj masası.
Geceliği: 9,865 Euro.



Royal suit- Four Seasons George V, ParisÖzellikleri: Antik mobilya, mermer giriş, özel ofis, bayanlar için makyaj alanı, sauna.
Geceliği: 10,185 Euro


Kraliyet Suiti, Le Richemond, CenevreÖzellikleri: Mozaikler, parke döşeme, kurşun geçirmez camlar, Cenevre ve Alplere bakan 100 metrekarelik teras.
Geceliği: 11,120 Euro


Kraliyet Suiti, Burj El Arab, DubaiÖzellikleri: Mermer döşeme, maun mobilya, özel sinema, döner yatak ve belli bir ücret karşılığı Rolls Royce ya da helikopter hizmeti.
Geceliği: 11,435 Euro

Ritz Carlton Suiti, Ritz Carlton, MoskovaÖzellikl
eri: Piyano, kütüphane, günde beş kez yemek servisi, Kızıl Meydan manzarası.
Geceliği: 11,570 Euro



Bridge Suiti, Atlantis Resort, BahamaÖzellikleri: 10 oda, kahya, aşçı, mermer banyo. Ziyaretçileri arasında Michael Jackson, Michael Jordan ve Oprah Winfrey de var.
Geceliği: 15,890 Euro


Kraliyet Suiti, President Wilson Oteli, CenevreÖzellikleri: 4 oda, altı banyo, 40 misafirlik kokteyl salonu, kurşun geçirmez camlar.
Geceliği: 20,975 Euro

Ty Warner Suiti, Four Seasons, New YorkÖzellikleri: 360 derece manzara, bir metrelik kesme cam avize, büyük piyano, 9 oda, kahya, dünyadaki her kanalı çeken televizyon.
Geceliği: 21,580 Euro

Hugh Hefner Gökyüzü Villası, Palms Casino ResortÖzellikleri: Kahya, döner yatak, aynalı tavan, poker masası, Las Vegas'a bakan jakuzi.
Geceliği: 25,380 Euro

Kraliyet Villası, Grand Resort Lagonissi, AtinaÖzellikleri: Isıtmalı havuz, sauna, özel plaj, kahya, şef, piyano ve piyanist.
Geceliği: 31,725 Euro


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.