İstanbul’un lüks segment otelleri Özbekistan ve Kazakistan’da tanıtılacak

Leisure Business Travel (LBT SERVICE) tarafından düzenlenecek olan ‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The İstanbul Workshop Almaty 2024’ etkinliği; Özbekistan Taşkent’te 19 Kasım’da ve Kazakistan Almati’de 21 Kasım’da gerçekleşecek. ‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The İstanbul Workshop Almaty 2024’ organizasyonuna yaklaşık 300 seyahat acentesinin yetkilileri İstanbullu otelcilerle bir araya gelecek.

27/06/2024 01:58
İstanbul’un lüks segment otelleri Özbekistan ve Kazakistan’da tanıtılacak

İstanbul’un önde gelen üst segment otellerinin katılacağı ‘‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The İstanbul Workshop Almaty 2024’’ organizasyonu Özbekistan Tashkent’te bulunan Hyatt Regency Hotel ve Kazakistan’ın Almaty şehrinde bulunan Rixos Almaty Hotel’de gerçekleşecek. İstanbul temalı Workshoplarda, her iki bölgenin en seçkin 300 seyahat acentesinin temsilcileri ile İstanbul’dan katılan otelciler ile bir araya gelecek.

İstanbul, lüks turizmde dünyada önde gelen destinasyonlarının başında

Leisure Business Travel (LBT SERVICE) Yönetim Kurulu Başkanı İlimdar Rıza yaptığı açıklamada, “Yıllardır çok büyük bir heyecan ve gururla gerçekleştirdiğimiz, İstanbul destinasyonunun tanıtımı konusunda etkili bir platforma dönüşen ve geleneksel bir organizasyon haline gelen ‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The İstanbul Workshop’la tekrar bir arada olacağız. Bu yıl farklı bir organizasyona imza atacağız. Peş peşe yapacağımız Workshop’ların ilkini Özbekistan’da ve hemen sonrasında ikincisini Kazakistan’da gerçekleştireceğiz. ‘The İstanbul Workshop Tashkent ve The Istanbul Workshop Almaty’ organizasyonuna, İstanbul’un en önemli lüks segmentte hizmet sunan otelleri katılacak.

Bu organizasyona, sadece İstanbul otelleri katılım sağlayacak. Ayrıca, katılımcı otel sayısı, tarafımızdan sınırlı tutulacak. Workshop’a davetli olan ziyaretçi partner acenteler, tarafımızdan büyük titizlikle seçiliyor.

Amaç; kalabalık değil, doğru katılımcı

Amacımız, çok kalabalık katılımlı ve aşırı kalabalık ziyaretçisi olan organizasyonlar yerine, o pazarlara uygun doğru katılımcı otel ile İstanbul destinasyonuna aktif çalışan, öneren veya potansiyeli yüksek olan partner acentelerimizi buluşturmak” dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.