"İstanbul Turizm Ödülleri' aday bekliyor...

İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Emre Bilgili, turizm camiasını, bu yıl üçüncüsü verilecek ''İstanbul Turizm Ödülleri''ne aday önermeye davet etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
"İstanbul Turizm Ödülleri' aday bekliyor...

Bilgili, yaptığı yazılı açıklamada, ''İstanbul Turizm Ödülleri''nin ilk defa 2008 yılında, kentte turizm alanında değer yaratıcı, nitelikli çalışmalar yaparak turizmin gelişmesine ciddi katkılar sağlayan kişilere verilmeye başladığını anımsattı.

 

İstanbul turizminde motivasyon oluşturacak bir değer olmasını amaçladıkları ve İstanbul'un turizm camiasının ortak ödülleri olarak inşa ettikleri ''İstanbul Turizm Ödülleri''nde ödül verilecek kişilerin, seçici kurul tarafından turizm camiasından gelen ödül adayı önerilerinin değerlendirilmesi sonucunda belirlendiğini anlatan Bilgili, ''Gezen insan'' figürü şeklinde kültür turizmine vurgu yapan bronz heykeller şeklinde tasarlanan ödüllerin, ''Etkinlik Ödülü'', ''Özel Ödül'', ''Yaratıcı Proje Ödülü'' ve ''Onur Ödülü'' olmak üzere dört kategoride verildiğini belirtti.

 

Ödül adaylarının belirlenmesi için bu yıl daha katılımcı bir yol izleneceğini kaydeden Bilgili, aday önerilerinin, müdürlüğün ''www.istanbulkulturturizm.gov.tr'' adlı internet adresinde oluşturulan form doldurularak gönderilebileceğini bildirdi.

 

Bilgili, böylelikle ödülleri alacak kişilerin belirlenmesinden organizasyonun gerçekleştirilmesine kadar tüm aşamaların turizm sektörünün katılımı ve işbirliğiyle gerçekleşeceğini belirterek, turizm camiasını aday önermeye davet etti.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.