İstanbul Resitalleri'nde Rustem Hayroudinoff konseri...

Eresin Hotels’in sanata katkıları, artarak devam ediyor. Eresin Hotels sponsorluğunda gerçekleşen "İstanbul Resitalleri"nin bu akşamki konuğu, A.B.D., Japonya ve Avrupa'da son yılların en gözde piyanistlerinden biri olan Rustem Hayroudinoff olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Resitalleri'nde Rustem Hayroudinoff konseri...

Programında Beethoven, Liszt, Rachmaninoff’tan eserler yorumlayacak olan Rustem Hayroudinoff’un 2010-2011 Sezon Galası, MKM’de gerçekleşecek.

 

 

6 Ekim 2010 • MKM

“Günümüzün Büyük Rachmaninoff Hocası”

2010-2011 SEZON GALASI

RUSTEM HAYROUDINOFF

 

 

Program: Beethoven, Liszt, Rachmaninoff

Rezervasyon: 0216 556 9800

Biletler:100-80-60-50TL

biletix.com , Biletix Çağrı Merkezi 216 556 9800 ve Biletix satış noktalarında.

 

RUSTEM HAYROUDINOFF HAKKINDA...

 
Chicago Resitali aynı anda üçyüzden fazla radyoda canlı yayınlanınca bu alandaki en büyük rekorun sahibi olarak müzik tarihine adını yazdıran Rustem Hayroudinoff,  Moskova Tchaikovsky Konservatuarını bitirdikten sonra Londra Kraliyet Müzik Akademisi'nde Master'ını tamamladı. Murray Perahia ve Vladimir Aeskhenazy tarafından desteklenen, büyük Rus piyanisti Lezar Berman tarafından "Çok ciddi bir sanatçı, çok ciddi bir usta" olarak nitelendirilen Hayroudinoff, Schubert, Chopin, Rachmaninoff ve Johann Stauss'un eserlerini seslendirdiği ilk albümünden sonra Decca için Rostropovich ve Andreas Schiff'le

çaldı.

 
Chandos için, Rus çelisti Alexander Ivashkin ile Rachmaninoff'un çello ve piyano için tüm çalışmalarını tek bir albümde topladı. Rustem Hayroudinoff'un Rachmaninov albümü BBC Music dergisi tarafından yılın albümü ünvanına aday gösterildi. Hayroudinoff yılın

albümü sanatçısı ünvanı için Mitsuko Uschida ve Steven Isserlis ile finale kaldı. BBC Radio 3 ise müzik kütüphanesi oluşturmak isteyenlere albümü "Bulunabilecek en başarılı Rachmaninov kaydı" olarak tanıttı.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.