İstanbul Havalimanı'na 1000 yataklı otel geliyor

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, İstanbul Havalimanı yakınlarında bin yataklı bir otel açacaklarını söyledi.

03/10/2024 12:33
İstanbul Havalimanı'na 1000 yataklı otel geliyor

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, gazetecilerle bir araya geldi ve şirketle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Sorulara tek tek cevap veren Kalyoncu, İstanbul Havalimanı yakınlarında bin yataklı bir otel açacaklarını söyledi.

İstanbul Havaalanı yanında Airport City gibi bazı yatırımlar planladıklarını aktaran Kalyoncu, iş merkezleri, ofisler, depolama alanları, birçok ticari faaliyet gösterecek projeler hazırladıklarını, bu yıl sonunda da 1000 yataklı bir otel açacaklarını belirtti.

Otelin işletmesini Hilton yapacak

Projelerin 2025 yılı sonuna doğru ortaya çıkmaya başlayacağını kaydeden Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu İstanbul Havalimanı yanındaki alanda açacakları otelin işletmesinin Hilton tarafından yapılacağını aktardı.

Desinger Outlet alanı yaklaşık 53 bin metrekarelik alanda yükselecek ve 298 adet kiralanabilir alanı olacak. Retail Park alanı ise 61 bin metrekare olacak ve içinde 68 adet kiralanabilir alan yer alacak. AVM inşaatının 20 ay, otel inşaatının 19 ay, temalı park inşaatının ise 14 ay sürmesi bekleniyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.