İstanbul'da 40 gün, 40 gece alışveriş...

Dünyanın en dinamik şehirlerinden birisi olan İstanbul, 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest ile alışveriş ve eğlencenin yeni merkezi oluyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul'da 40 gün, 40 gece alışveriş...
40 gün 40 gece boyunca milyonlarca kişiyi ağırlayacak olan İstanbul Shopping Fest projesi, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. İstanbul Valiliği himayesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Kalkınma Ajansı ve İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle, AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği), AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği), ve BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) koordinasyonunda, THY (Türk Hava Yolları) işbirliğiyle ve TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), TUROB (Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği), TMD (Tescilli Markalar Derneği), TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği), TAV (Tepe Akfen Havalimanları) ve ISG’nin (İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı) katkılarıyla hayata geçiyor.

 

Projenin basın lansmanı 26 Kasım 2010, Cuma günü Çırağan Sarayı’nda saat 09:30’da başlayacak bir basın toplantısı ile yapılacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.