İranlı turizmciler, Antalya'da toplanıyor...

Türkiye’de tatil talebine artan ilgi üzerine İran’lı seyahat acenteleri Antalya’ya gelerek burada otellerle görüşmeler yaparak 2011 yılı için anlaşmalar imzalayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İranlı turizmciler, Antalya'da toplanıyor...

İran'lı turizmcilerin Antalya’ya yapacağı çıkarmaya Türkiye ile çalışan 200 seyahat acentesi sahip ve yöneticilerinden oluşan 500 kişi katılacak. İranlı turizmcilerin Antalya’ya gelişini İran’ın başkenti Tahran’daki  Baran Parvaz Turizm Kültür ve Turizm Bakanlığı işbirliği ile gerçekleştirecek.

 

Üç grup halinde Antalya’ya gelecek olan İranlı turizmciler yaz sezonu yanında kış döneminde de Antalya’ya gelmek isteyen müşterilerin için otellerle görüşecek. Antalya’ya gelecek olan İranlı turizmciler burada otellerin yanı sıra alışveriş merkezleri ve eğlence yerleri ile de görüşmeler yapacak.

 

İranlı turizmciler, Antalya ve çevresindeki otelleri tanımak amacıyla üç grup halinde info gezileri düzenlenecek. Bu gezilerde İranlı turizmciler otelleri gezip tesisler hakkında bilgi alırken aynı zamanda otellerin sahip ve yöneticileri ile de görüşmeler yapacak.

 

İranlı turizmciler, tatil gezme eğlenme amaçlı olarak Türkiye’ye şu anda Antalya’ya müşteri gönderdiklerini, amaçlarının, Bodrum, Marmaris ve Kuşadası’nı da programa almak istediklerini söylüyor.

 

İranlı turizmcilerin Antalya’ya yapacakları ziyaret ve toplantılara  Turizm ve Kültür Bakanlığı üst düzey yetkilerinin  yanı sıra İran Seyahat Acentaları Birliği Başkanı ve İranlı  gazeteciler de katılacağı bildirildi. Bu toplantılar 8-9,  15-16 ve 22-23 Kasım’da üç grup halinde Antalya’da gerçekleşecek.

 

 

 

  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.