İngiliz yazardan A’jia Hotel’e övgü...

İngiliz Times gazetesi yazarı Geoff Dyer, konakladığı Kanlıca’daki butik otel A’jia hakkında övgüler sıraladığı bir makale kaleme aldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İngiliz yazardan A’jia Hotel’e övgü...

Dyer, eşiyle birlikte kaldığı ve turizm ve inşaat alanında önemli projeleri bulunan Bilgili Holding’e ait otel hakkındaki izlenimlerini, “Boğaz’a bakan Paşa Suiti’nin muhteşem manzarası ve cezbedici balkonu bizi roman kahramanlarına dönüştürmüştü. İstanbul’u görmekle bu odadan bir daha hiç çıkmamak arasında tereddüt ettik. İlk günden sonra Sultanahmet’e gittik ama trafik ve kalabalık yüzünden tekrar otelimize kaçtık” sözleriyle özetledi.

 
Dyer, otelin kendilerini baştan çıkardığını, buradaki konaklamaları sırasında İstanbul Modern’deki Kutluğ Ataman sergisi ya da Mısır Çarşısı’nın bile kendilerini odadan çıkmaya ikna edemediğini belirtti. Yazar, “Otelin özel terasından geçen vapurlara çılgınca el salladık. Onlar da bize imrenerek karşılık verdiler. Bizimle birlikte gelen ve aynı otelde kalan bizden 10 yıl yaşlı çiftle tekrar karşılaştığımızda bu kez artık tıpa tıp bize benzediklerini gördük” sözleriyle otelin atmosferini tasvir etti. (Milliyet)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.