İngiliz turistten 9 gündür hiçbir iz yok...

Tatil için geldiği Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde 9 gün önce ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan İngiliz 45 yaşındaki Michael Dowson için ekipler seferber oldu. Dowson'un bulunması için kaldığı otelin arkasındaki ormanlık alandan Arama ve Kurtarma Ekibi (AKUT) ile Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri de aramalara katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İngiliz turistten 9 gündür hiçbir iz yok...

AKUT ile Avcılar ve Atıcılar Marmaris Derneği üyeleri 23 gönüllü bugün İngiliz turisti, kaldığı 5 yıldızlı Green Naturel Resort Spa Otel arkasındaki ormanlık alanda aramaya başladı. AKUT Marmaris Temsilcisi Kaan Tören, “Gönüllü arkadaşlarımızla beraber ormanın riskli alanlarında arama yapacağız” dedi.

 

Michael Dowson'un İngiltere'deki ailesiyle sürekli irtibatta olan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nden bir yetkili de “Ailesi, kayıp Dowson'un askerliğini komando olarak yaptığını, ülkesinde yanına hiçbir şey almadan iki kez, birer hafta süreyle ormanda yaşadığını söyledi. AKUT üyeleriyle çevreyi iyi bilen avcılardan destek istedik” dedi. (DHA)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.