İncesu Festivali, Turizm Aktüel'in sponsorluğunda gerçekleşecek...

Turizm Aktüel, bu yıl 11'incisi düzenlenecek olan Geleneksel İncesu Kültür ve Sanat Festivali’nin medya sponsoru oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İncesu Festivali, Turizm Aktüel'in sponsorluğunda gerçekleşecek...

Turizm Aktüel Projeler Koordinatörü Volkan Altıntaş’ın da desteklediği, Isparta ilinin Keçiborlu ilçesine bağlı İncesu beldesinin her yıl geleneksel olarak düzenlendiği Kültür ve Sanat Festivali’nin medya sponsorluğunu Turizm Aktüel üstlendi.

 

Davetli konuşmacıları arasında Turizm Aktüel Projeler Koordinatörü, Akdeniz ve Bonn Üniversitesi Öğretim Elemanı Volkan Altıntaş’ın da yer alacağı organizasyon, 7 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek. Programın açılış bölümüne katılacak olan Projeler Koordinatörümüz Volkan Altıntaş festivalle ilgili şunları söyledi:

"Bu güne kadar yurtdışı ve yurt içinde bir çok organizasyona davet edildim. Ancak çocukluğumun geçtiği, baba diyarım güzel köyümden gelen bu davet beni  ayrı bir mutlu etti. Festivalin açılış bölümünde köyümüzden yetişen akademisyenlerin bir araya geleceği  bu güzel buluşmada, köyümüzle ilgili neleri ortaya koyup nelerin yapılabileceği, bölgenin daha iyi tanıtımı konusunda üzerime düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumu bir kez daha köylülerimin önünde paylaşmak istiyorum.

Bu nedenle sadece akademisyen kimliğimle değil aynı zamanda turizm yazarı kimliğimle projeler koordinatörlüğünü yürüttüğüm "Turizm Aktüel" olarak bu festivalin medya sponsorluğunu üstlendiğimizi ifade etmek istiyorum. İncesu ile ilgili detaylı bilgi, röportaj ve paylaşımlar festival sonrasında www.turizmaktuel.com'da olacak. Hedefim köyümü tüm güzellikleri ile tüm insanlığa anlatmak.”

 

Akademisyenler buluşması dışında, ünlü karikatürist ve kendisi de bir İncesu’lu olan Haslet Soyöz’ün karikatür sergisi festivalde yer alacak. Ayrıca 7 Ağustos akşamı yan flüt dinletisi, İncesu Folklör ve Eğitim Derneği Halk Müziği Konseri ve Halk Oyunları gösterisi ile devam edecek, gece  Nuri Esentürk ve TRT sanatçısı Tuğba Ger’in vereceği konserle son bulacak.

 

İncesu Beldesi Antalya-Ankara karayolu üzerinde olup festivalle ilgili daha fazla bilgi almak isteyen ve festivale katılmak isteyenlerin projeler koordinatörümüz Volkan Altıntaş’a [email protected] adresinden ulaşmaları mümkündür.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.