IHG Hotels & Resorts, Türkiye'deki ilk Garner Otel sözleşmesini imzaladı

Dünyanın önde gelen otel firmalarından olan IHG Hotels & Resorts (IHG), FRT Turizm ve AB Consulting desteği ile Türkiye'deki ilk Garner Oteli için franchise anlaşmasını imzaladı.

26/09/2024 13:28
IHG Hotels & Resorts, Türkiye'deki ilk Garner Otel sözleşmesini imzaladı

2025 yılında açılması beklenen ve 126 oda kapasiteli otel, dört farklı binadan oluşacak. İmzalar, IHG'nin Türk Yatırımcı Günü'nde Garner Markasını tanıtmasından sadece bir ay sonra atıldı. IHG'nin orta segment dönüşüm alanındaki yeni markası olan Garner, şirketin hem mainstream segmentindeki lider konumunu hem de dönüşüm markalarını piyasaya sürme ve büyütmedeki başarısını temel alıyor.

Lansmandan bu yana 79 yeni proje imzası ve dört otel açılışıyla dünyadaki otel yatırımcıları arasında popülerliği artan marka, anahtar başına son derece rekabetçi dönüşüm maliyeti, esnek tasarım standartları ve misafirlerine hizmet vermeye hızla geçerek açılış öncesi maliyetleri azaltma yeteneği sayesinde yatırımcıların daha güçlü yatırım getirisi elde etmelerini sağlıyor.

Her Garner oteli, otelin yaşam döngüsü boyunca IHG'nin kurumsal hizmetlerine hızlı erişimden de yararlanıyor

Her Garner oteli, otelin yaşam döngüsü boyunca IHG'nin kurumsal hizmetlerine hızlı erişimden de yararlanıyor. Buna dijital yetkinlikler, küresel satış organizasyonu, ödüllü dağıtım sistemleri ve mevcut durumda 130 milyonun üzerinde üyeye sahip olan sadakat programı IHG One Rewards da dahil.

Misafirlerine rahat ve farklı bir konaklama deneyimi sunmaya odaklanan markanın sağladığı bu deneyim, avantajlı konaklama fiyatlarıyla sunuluyor. Marka, misafirlerin beklentilerini karşılama konusunda merkezi konum, mükemmel bir gece uykusu, Garner Shop'ta 7/24 bulabilecekleri harika atıştırmalıklar ve sabah yataktan kalkmalarına değecek lezzetli bir kahvaltı gibi değer verdikleri kolaylıkları sunmaya odaklanıyor.

Garner İstanbul Arnavutköy Oteli, her yıl 64,3 milyon yolcu ağırlayarak dünyanın yedinci en yoğun havalimanı olma özelliği taşıyan yeni İstanbul Havalimanı'na yakınlığı ve markanın vaat ettiği "yolunuza devam etmenizi sağlayan rahat konaklama" sayesinde, aktarma yapan misafirler için de ideal bir konumda yer alıyor.

"Markamızı Türk yatırımcılara tanıttıktan sadece bir ay sonra ilk Garner Otelimiz için imzaattık"

IHG Hotels & Resorts Avrupa Bölgesi Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Willemijn Geels yaptığı açıklamada; "Markamızı Türk yatırımcılara tanıttıktan sadece bir ay sonra ilk Garner Otelimiz için imzaların atılması, yatırımcılarımızın IHG markalarına olan güvenini göstermek açısından çok önemli. Bu büyük başarı, FRT Turizm ile kurduğumuz güven ilişkisi ve Ahmet Bilgin ile firması AB Consulting'in desteği olmadan mümkün olmazdı.

Yeni projemiz, İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yer alacak olan Holiday Inn Express İstanbul Airport ile birlikte 2025 yılında açılışını gerçekleştireceğimiz ikinci tesis olacak. Türk ve diğer otel yatırımcılarının, IHG'nin güçlü kurumsal yapısı ile de desteklenen Garner Markasının sunduğu esneklik ve güçlü yatırım getirisini fark etmesiyle, Garner Markamızın büyümeye devam edeceğine inanıyorum" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.