IHG, dünyanın en yüksek otel kulesini Dubai’de açacak

Bünyesindeki 19 otel markasıyla 6 bin 430 oteli işleten InterContinental Hotels Group (IHG), Dubai’deki dünyanın en yüksek otel kulesini Vignette Collection markasıyla işletecek.

16/10/2024 21:16
IHG, dünyanın en yüksek otel kulesini Dubai’de açacak

www.turkiyeturizmansiklopedisi.com’un THP.News’ten derlediği bilgilere göre, IHG yönetimi, Dubai’de 80 katı aşkın lüks bir oteli içeren Dubai Marina Skyline'da bini aşkın odalı olarak tasarlanıyor. İşletme anlaşması imzalanan tesis, IHG bünyesindeki Vignette Collection markasıyla işletilmek üzere kapılarını 2025 yılında hizmete açıyor.

IHG bünyesindeki Vignette Collection tarafından işletilmek üzere Franchise anlaşması yapılan otelin mülk sahibi The First Group olarak karşımıza çıkıyor. 2005 yılında kurulan The First Group, ödüllü otel ve rezidanslar, F&B outletleri ve yaşam tarzı mekanlarından oluşan bir portföye sahip. The First Group'un Ciel markasıyla hizmete hazırladığı yeni proje, grubun bugüne kadarki en büyük ve en karmaşık gelişimi olarak kabul ediliyor.

Basra Körfezi manzaralı süitleri olacak

Dubai Marina'da bulunan 80'ni aşkın katlı yüksek bin odalı otelin üç restoranı, Dubai'nin en yüksek sonsuzluk havuzu, fitness merkezi, spa, kulüp salonu ve Basra Körfezi ile Dubai silüeti manzaralı süitleri olacak.

IHG Hotels & Resorts Hindistan, Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü Haitham Mattar, "Tamamlandığında dünyanın en yüksek otel kulesi olacak tesisin işletmesine soyunmak, Orta Doğu'daki genişleyen lüks ve yaşam tarzı portföyümüz ile misafirlerimize özel bir şey sunma taahhüdümüzün bir kanıtıdır. Vignette Collection markamızın vaat ettiği otantik, deneyimsel konaklamalarla, otelin misafirler için ilham verici bir destinasyon haline geleceğinden eminiz" dedi.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.