İDO ile Magic Life'tan işbirliği...

İDO ve Club Magic Life, tatilini erken planlayanlar için özel bir proje hazırladı. Bodrum, Dalaman ve Marmaris’teki Club Magic Life’lara gitmek için deniz otobüsü ya da hızlı feribotu tercih eden misafirler, tatil rezervasyonlarını yaptırırken İDO biletlerini de anında alabiliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İDO ile Magic Life'tan işbirliği...
Club Magic Life Center Genel Müdürü Başak Erel, “20 yılı geride bırakan bir turizm markası olarak misafirlerimize tesislerimizde farkımızı birebir yaşatabiliyoruz. Ancak biz istedik ki misafirlerimiz tatile çıktıkları andan itibaren daha yoldayken bu farkı yaşamaya başlasınlar. İDO ile yaptığımız işbirliği sonucu misafirlerimiz İDO’da yer bulamama stresine girmeden aylar öncesinden yerlerini ayırtabilecekler” dedi.

 

İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy ise; “İDO olarak hedefimiz yolcularımıza hızlı ve konforlu yolculuklar sunmaktır. Sloganımız ‘Tatil İDO’yla başlar.’ Bu doğrultuda gerçekleştirdiğimiz işbirliği kapsamında Club Magic Life misafirleri İDO biletlerini gişelerde beklemeden kolaylıkla alırken, Sea-Miles Lounge’ın avantajlarından faydalanabilecek” dedi.

 

 

 

 

         

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.