İbis otelleri kalitesini belgelendirdi

Avrupa’nın en büyük otel zinciri Accor Hotels’in bünyesinde bulunan İbis İstanbul ve İbis Eskişehir otelleri Kalite ve Çevre Yönetim Sistemi uygulamalarını ISO 9001 ve ISO 14001 belgeleri ile tescil etti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İbis otelleri kalitesini belgelendirdi
Otellerin sertifikalandırılması uluslararası denetleme kuruluşu Bureau Veritas tarafından gerçekleştirildi.
ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi uygulaması ile özünde doğal kaynak kullanımının azaltılması, toprağa, suya, havaya verilen zararların minimum düzeye indirilmesini amaçlayan, risk analizleri tabanında kurulan bir yönetim modelidir.
Ibis otellerinde temmuz ayı itibari ile başlanan uygulamada,  ISO 14001 belgesi ile Hammadde, su, enerji gibi kaynaklarının  daha efektif kullanılması, Devletin ve Çevre Mevzuatlarının istediği gerekliliklerin yerine getirilmesini sağlanmaktadır. Oteller bu sayede  misafirlerin çevre bilincine sahip kuruluşları tercih etmeleri ve çevreye duyarlı firma imajı ile misafirlerini daha da memnun etmeyi amaçlıyor.
ISO 9001 belgesi  ile  müşteri memnuniyetini esas alan standartların temel olması  ibis otel İstanbul ve ibis Eskişehir’i başarı grafiklerini yükseltmelerine katkı sağlayacak

4500 oteli ile dünya’da  hizmet veren Accor Hotel grubuna ait ibis oteller kalitesini Türkiye’de de tescilledi . ibis İstanbul ve ibis Eskişehir otellerinin uluslararası denetleme kuruluşu Bureau Veritas  tarafından gerçekleştirilen denetimi  başarı ile geçerek kalitesini bir kez daha tescil etti.

ibis otel  zinciri, kendi  standardındaki otellerde ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi uygulamasını yapan ilk otel zincir. 2012 yılı sonuna kadar dünyada bulunan 800 ibis otelinde bu sertifikaları alması planlıyor


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.