Hüseyin Kurt: Doğru alıcıyla doğru satıcıyı bir araya getirdik

Globemeets Kurucu Ortağı Hüseyin Kurt, Rixos Tersane Hotel İstanbul’da kapılarını açan GlobeMeets B2B Networking Event ile Türkiye’nin 37 şehrinden gelen acentaları 20 ülkeden gelen turizmcileri buluşturduklarını söyledi.

12/09/2024 21:45
Hüseyin Kurt: Doğru alıcıyla doğru satıcıyı bir araya getirdik

Globemeets Kurucu Ortağı Hüseyin Kurt, etkinlikle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “GlobeMeets B2B Networking Event’in ikincisindeyiz. Geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz organizasyonumuzun ardından bu sene organizasyonumuzu iki güne çıkardık. Geçen seneye göre 3 kat büyüyen organizasyonumuzda katılımcı masalarımız iki ayda doldu. Bugün burada 37 şehirden alıcı acentalarımız ve aynı zamanda dünyanın 20 farklı ülkesinden gelen alıcı misafirlerimiz var.

Acenta ve misafirlerimizi dünyanın 50’nin üzerinde farklı ülkenin lokal acentalarıyla, DMC’lerle, 10 ülkenin turizm ofisiyle, 25 havayoluyla, kruvaziyer şirketleriyle, İGA’yla ve aynı zamanda sigorta, marketing iş ortaklarıyla randevulu görüşmeler aracılığıyla bir araya getiriyoruz. 2 günü dolu dolu geçireceğiz. Doğru alıcıyla doğru satıcıyı bir araya getirmeyi hedefleyen bu yolda da emin ve hızlı adımlarla ilerleyen bir organizasyon. Herkes için bu organizasyonun verimli ve keyifli geçmesini diliyorum.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.