'HRS Business Run', 2011’de İstanbul’da koşulacak...

'HRS'otel rezervasyon şirketi tarafından Almanya’nın Köln kentinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ve kentteki tüm şirketlerin çalışanlarına yönelik olan "HRS Business Run" koşusu, gelecek yıl İstanbul’da yapılacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
'HRS Business Run', 2011’de İstanbul’da koşulacak...

İstanbul’daki koşuyu organize edecek olan Proje Geliştirme Merkezi yetkililerinden Emre Çelik, "HRS Business Run"ın gelecek yıl İstanbul’da düzenlenecek olması dolayısıyla Köln’deki organizasyonu incelemek için Almanya’ya geldi. Köln’de 5 kilometrelik etapta yaklaşık 7 bin kişinin koştuğu yarışı izleyen Çelik, "Bu yarışın aynısını gelecek yıl İstanbul’da yapacağız. Firmalardan en üst düzeyden en aşağıya kadar bütün çalışanları, yarışa gruplar halinde katılabiliyor. İstanbul’daki koşu ilkbahar ya da yaz sonunda olacak. Koşuya sadece İstanbul’daki şirketlerde çalışanlar katılacak" dedi.

 

Köln’deki koşuda İstanbul’u tanıtmak amacıyla stant açan İstanbul Kültür Ajansı yetkilisi Hakan Çıtık da, Türkiye’ye en fazla turistin Almanya’dan geldiğine işaret ederek, "İstanbul aynı zamanda Köln ile kardeş kent. Biz daha çok işverenve çalışanların katıldığı bu yarışta broşür ve tişört dağıtarak İstanbul’u tanıtmayı amaçladık" diye konuştu.

 

Köln ve yakın çevredeki şirket çalışanlarını biraraya getiren "HRS Business Run"a Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK) da destek verdi. (tourexpi)

 

 

 

Kaynak: Milliyet


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.