Housekeeper'lar doyasıya eğlendi...

"Maratem Profesyonel" sponsorluğunda Housekeeper'ları bir araya getiren "OTED Geleneksel Yaz Balosu", yoğun bir katılımla Boğaz'da tekne gezisi eşliğinde gerçekleştirildi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Housekeeper'lar doyasıya eğlendi...

Otel Temizlik Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (OTED) İstanbul Şubesi’nin Eczacıbaşı Girişim Endüstriyel’in temizlik ürünleri markası “Maratem Profesyonel” ana sponsorluğunda düzenlediği geleneksel yaz balosuna yaklaşık 200 davetli katıldı. Çeşitli otellerde görev yapan çok sayıda housekeeper ve sektörün önde gelen firmalarının temsilcileri yoğun iş temposundan bir gecelik de olsun uzaklaşarak bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

 

 

Kurulduğu 1994 senesinden bu yana  her yıl yaz ve kış baloları düzenleyen OTED, gerçekleşen yaz balosu ile bu yıl içerisinde ikinci bir yemekle üyelerini bir araya getirmiş oldu. Yemeğe katılanların ortak görüşü balonun çok güzel, eğlenceli, keyifli bir gece olduğu yönünde oldu.

 

 

Davetliler arasında OTED Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Sezen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Banu Özbek, Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Parlakyıldız, Basın-Yayın Komite Başkanı Malik Çataltepe ve IK Komite Başkanı Yasemin Denizoğlu’nun bulunduğu gecede, gezinin sponsoru Maratem Profesyonel’den Maratem Akademi Yöneticisi Müzeyyen Pamir, EDK Pazarlama Yöneticisi Pelin Özbilgin, pazarlama ekibi Batur Ayfer ve Bengü Somay ile birlikte EDK Satış Direktörü Ethem Yavuzer ve satış ekibi hazır bulundular.

 

 

Maratem EDK Pazarlama Yöneticisi Pelin Özbilgin geceyle ilgili yaptığı açıklamada, Dernek üyeleri ve sektörde hizmet veren firmaların temsilcileri arasındaki mesleki dayanışma ve kaynaşmaya katkıda bulunmak üzere gerçekleştirilen geziye Maratem Profesyonel olarak destek vermenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Özbilgin, OTED Derneği üyeleri ile birlikte bir gün de olsa yoğun iş temposundan ve stresten uzak unutulmaz eğlenceli bir akşam geçirdiklerini sözlerine ekledi.

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.