Hotelajans&Amina Group birleşti...

Hotelajans, 20 yılı aşkın süreyle, Reklam Tanıtım sektöründe BP Petrol, Siemens, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi v.b Kurumsal Şirketlere Reklam, Tasarım, İletişim Ajansı olarak hizmet veren Anima Group'la birleşti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hotelajans&Amina Group birleşti...

Tanıtımda önemi olan Yaratıcılık &Tecrübe & Sanat Motiflemesini işleyerek, Kurumsal ve Kurumsallaşmak isteyen  Oteller, İşletmeler  için  bir ilki yaratan  HOTELAJANS Danışmanlık, Reklam, Tasarım,  Ajans ve Kurumsal Müzik Çalışmalarını tek bir ajans çatısı altında toplayarak, sektöre yepyeni hizmetler kazandırıyor.

HOTELAJASN müzik grubu direktörü , Ali Akaçça  (Haliç Üniversitesi Öğretim  Görevlisi Besteci ve Aranjör ) ( UNİVERSAL MÜZİK BESTECİ VE ARANJÖRÜ)  ile  Jale Kibritçioğlu besteci ve sözyazarı kimliğinin yanında,  turizm sektöründeki deneyim ve tecrübelerinide birleştirerek, SEKTÖR  için en heyacanlı ve güçlü  KURUMSAL MÜZİK - JINGLE, TV  REKLAM FİLM MÜZİĞİ  çalışmalarını başlattı.

Stüdyo kayıt ve çalışmaları Akaçça Stüdyoda gerçekleştirilerek , teknolojik olarak son sistemde hizmet sağlanmakta. Jingle Müziği ‘in kullanılabileceği alanlar, Radyo, Tv, İnternet, Web ,  E Market, Eğitim, Seminer, Kongre, Sergi, Otel Santral, Otel indoor, Festival vb. Mecralar. Bu  bağlamda, Hotelajans Kurucusu Jale Kibrtiçioğlu neler yaptıklarını ve neler yapılması gerektiğini anlattı. Otellere , Turizm Belgeli Yeme İçme  Merkezlerine, Seyahat Acentalarına çağrıda bulundu.

        

 “GELİN,   OTELLER’inizin   İŞLETME’lerinizin  ACCOUNTLAR’Iarınızın

SESİNİ BİRLİKTE YARATALIM

REKLAMDA SON SÖZ MÜZİK ! “

“Pazarlamada as olan doğru ve etkili tanıtımdır.”

“Zamanla eşleşecek, yenilikler sunabilmektir.”

“Bilginin doğru aktarıldığı kadar duygusal yoğunluğunuda

 müşteriye hissettirebilmektir.”

“Sanatla özdeştirilip, müzikle akılda kalıcılığı sağlamak

 mesajın duyguları aktaracağı en güzel Yol’dur.”

Son çalışmamız Hotel Ramada Plaza – İstanbul içindi. Hem müşteri mennuniyeti, hemde geri dönüşümler açısından Otel tarafından çok faydalanılan bir çalışma oldu. Buda talebi arttırdı.

Skal International Marmara Kulübünün Marşını yaparak’da sektörde bir ilki daha yarattı.

HOTELAJANS – KURUMSAL MÜZİKTE-JINGLE PAKET ÇALIŞMA’SINA aşağıda verilen hizmetleri dahil etmiştir. Gerek temasal, gerekse kurumsal içerik talebe göre hazırlanıp sunulmaktadır.

Müzik 2 versiyonlu olarak sunulur

Solist Canlı Perfonmans, Koro çalışması

Canlı Perfonmans- Enstruman ( Akardion, Keman, Saksofon vb)

Stüdyo + Mix + Aranje + Beste + Söz  sunulmaktadır.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.