Hotel Linkage’dan eğitime tam destek

Hotel Linkage Sosyal Sorumluluk Projesi “Hotel Linkage Üniversitelerde” seminerlerini hayata geçirdi.

31/12/2019 23:40
Hotel Linkage’dan eğitime tam destek

İstanbul Şehir Üniversitesi Incubacity bünyesinde bulunan Hotel Linkage’dan turizm öğrencilerine büyük destek geldi. Hotel Linkage yönetimi aldığı kararla turizm bölümü okuyan üniversite öğrencilerine yeni bir seminer programı başlatıyor. Hotel Linkage başta online kanal yönetimi ve teknolojileri olmak üzere Channel Manager,Rate Shopper ve Booking Engine programları ile ilgili seminerler verecek. Hotel Linkage bu seminerler aracılığıyla  Online Kanal Yönetimi Teknolojileri  alanında  üniversite’lere  uzman personel yetiştirilmesi konusunda yardımcı olmayı hedefliyor.

  Günümüzde oda satışlarının çoğunun internet kanalları aracılığı ile yapılması ,online kanalları yönetecek bilinçli elemanlar yetiştirilmesini de zorunlu bir hale getirdi .Tam bu noktada devreye giren Hotel Linkage online kanal yönetimi ve teknolojileri başlıklarının  üniversitelerde, sektörde yer aldığı şekilde işlenebilmesi için bu seminerlere başladı.

Hotel Linkage’ın sponsorluğunda yapılacak seminerler için şimdiden bir çok üniversite Hotel Linkage ile bağlantıya geçmiş durumda.İlk seminerini Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine veren Hotel Linkage’a öğrencilerden büyük destek geldi .Konuya ilgi gösteren öğrenciler seminer sonunda Hotel Linkage’a teşekkürlerini ilettiler.

  Konu ile ilgili Hotel Linkage İş Geliştirme Direktörü Erhan Kaya “yeni dönem otelcilik online üzerinden işliyor olmasına rağmen  bu konuda yetişmiş eleman sayısı çok az. Biz bu açığın kapanması için, yeni dönemde bilgi ve birikimimizi üniversitelerle karşılıksız olarak paylaşmaya hazırız. Bu çabalarımızın turizm eko-sistemine önümüzdeki 5-10 yıllık süre içerisinde katkı sağlayacağını düşünüyoruz.” dedi.

Hotel Linkage’ın bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığı “Hotel Linkage Üniversitelerde” seminerlerine sektörden ve ünversitelerden tam destek geldi.

Hotel Linkage sponsorluğunda gerçekleşen bu seminerlerin okulunuza gelmesini istiyorsanız [email protected] adresinden Hotel Linkage’a ulaşabilirsiniz.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Merak etme spam mailler gelmeyecek.