Hotel Boursier İstanbul hizmete girdi

İstanbul’un en önemli iş merkezi Şişli’de bu yıl hizmete giren Hotel Boursier, hem iş, hem turistik amaçlı seyahat edenlerin aradıkları tüm konforu buldukları yeni adres oldu.

31/12/2019 23:40
Hotel Boursier İstanbul hizmete girdi

Profilo, Metrocity, Kanyon, Zorlu ve Cevahir alışveriş merkezlerine yakın konumuyla da dikkat çeken Hotel Boursier İstanbul, İstanbul’un gece hayatının kalbi olan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ne metroyla sadece 10 dakika mesafede yer alıyor.

40 Oda kapasiteli otelde toplantı salonu,  a-la cart restaurant, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası ve masaj salonları bulunuyor. Hem iş, hem turistik amaçlı seyahat edenlerin tüm aradıklarını bulabilecekleri Hotel Boursier İstanbul, modern mimarisi, deneyimli ve güler yüzlü personeliyle misafirlerine sıcak ve kusursuz bir servis anlayışıyla hizmet etmeyi amaçlıyor.

Otelin 20 ile 30 m2 arasında değişen boyutlardaki VRF klima sistemli deluxe odalarında; minibar, laptop alabilen boyutta emanet kasası, direkt telefon, ulusal ve uluslarası birçok uydu kanallı 82 ekran Led tv, ücretsiz Wİ-Fİ internet, ikram seti ; banyolarda saç kurutma makinası, makyaj aynası, buğu önleciyi ledli ayna, banyoda telefon bulunuyor.

Tiyatro düzeninde 152 kişi ve 48 kişi kapasiteli 2 ayrı toplantı salonu ile son teknoloji ekipmanları ve araç asansörüyle iş dünyasının toplantı, seminer, eğitim ve nişan, düğün, doğumgünü gibi özel organizasyonlarına evsahipliği yapmaya hazır olan Hotel Boursier İstanbul'da ücretsiz açık ve kapalı otopark da mevcut. Otelin giriş katında bulunan 60 kişilik Bull&Bear Restaurant- Bar, İtalyan mutfağından seçkin ve leziz mönüsüyle İstanbul'un yeni buluşma noktası olamayı hedefliyor.

Otelin bazı merkezlere uzaklığı aşağıdaki gibidir:

Otel – İstanbul Atatürk Havalimanı : 25 km

Otel –Sabiha Gökçen Havalimanı : 45 km

Otel – Lütfü Kırdar Kongre Merkezi : 2 km

Otel – Kapalıçarşı :7 km

Otel – Haliç Kongre Merkezi :5 km

Otel – Ayasofya : 7 km

Otel – Taksim Meydanı : 3 km

Otel - Topkapı Sarayı :7 km

Otel – Dolmabahçe Sarayı : 3 km

Otel – Galata Kulesi : 4 km


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.