Hilton İstanbul'da Paskalya Şenliği...

Nisan ayının ilk haftasında kutlanan geleneksel Paskalya Bayramı, Hilton İstanbul"da şenliğe dönüşüyor. Bir İstanbul klasiği Hilton İstanbul, baharı müjdeleyen Paskalya Bayramı için pek çok özel sürpriz hazırladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton İstanbul'da Paskalya Şenliği...

Hilton İstanbul"un enfes Boğaz manzarasına hakim mekanı Bosphorus Terrace Restaurant, misafirlerini muhteşem bir brunchla ağırlarken, kuzu çevirme ve hindi durakları, paskalya ekmeği, yumurtalı kek, cookies gibi bu güne özel lezzetler canlı müzik eşliğinde kişi başı 82 TL"ye sunulacak. Paskalya Bayramı"nda 0-6 yaş çocuklar için ücret alınmazken, 6-12 yaş arası çocuklara %50 indirim uygulanıyor.

Çocuklarınız için pek çok keyifli aktivitenin sunulduğu Hilton Istanbul"da özel bir oyun odasında yüzleri boyanarak şenliğe hazırlanırken, yumurta boyama, ünlü Hilton şefleri ile pizza ve cookie pişirerek aşçılık kursu gibi çeşitli etkinlikler gün boyunca onları bekliyor. Çocuklara özel mini bir yarışmanın da düzenlendiği mekanda, en fazla yumurta toplayarak Bosphorus Terrace"a dönen ilk üç çocuk çikolatalı tavşanlarla ödüllendirilecek. Çocuklar için eğlenceler bunlarla da sınırlı değil. Lobby de yer alan tavuk ve tavşan çiftliği çocuklara heyecanlı zamanlar yaşatırken, rengârenk paskalya yumurtaları ile süslü tavşan kafesleri de bu eğlenceye renk katacak.

4 Nisan"da enfes bir Paskalya Pazar"ı yaşamak için Hilton Istanbul"da yerinizi şimdiden yerinizi ayırtın!

Ayrıca 3 Nisan Cumartesi gecesi geleneksel ''Magiritsa'" çorbanızı muhtesem Boğaz manzarası esliğinde Hilton ParkSA"da tadabilirsiniz! Ailenizle birlikte kilisedeki törenlerinin ardından Magiritsa çorbasını tadarak geleneğinizi yaşatın!


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.