Hilton Hhonors'tan, puan kazanma fırsatı...

Hilton Worldwide markalar portföyünün müşteri sadakat programı Hilton HHonors, konuklarına, "Bir Pazar Günü Geçirin. Daha Hızlı Tatil Kazanın" kampanyasını sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton Hhonors'tan, puan kazanma fırsatı...

Hilton Worldwide otel markaları portföyünün müşteri sadakat programı Hilton HHonors, küresel çaptaki en son promosyon kampanyasını kamuoyuna duyurdu: “Bir Pazar Günü Geçirin. Daha Hızlı Tatil Kazanın.” Program üyeleri, bugün ile 30 Aralık 2010 tarihi arasında Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton ya da Home2 Suites by Hilton tesislerinde gerçekleştirecekleri konaklamaları için iki kat puan kazanacaklar; hatta konaklamalarına bir de Pazar günü dahil etmeleri durumunda dört kat puan elde edecekler.

 

Hilton Worldwide Global Müşteri Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin, "Amacımız Hilton HHonors programı sayesinde 26 milyon sadık üyemizi çeşitli şekillerde ödüllendirmek ve onların puanlarını daha hızlı bir biçimde artırarak, 82 ülkedeki 3.600 otelimizden herhangi birinde ücretsiz konaklama hakkı kazanmalarını sağlamak" dedi. 

 

Hilton HHonors’ın “Bir Pazar Günü Geçirin. Daha Hızlı Tatil Kazanın.” promosyonundan faydalanmak isteyen üyelerin tek yapması gereken HHonors.com/Pazar adresinden kayıt olduktan sonra, Hilton Worldwide markalar portföyündeki, kampanyaya katılan otellerden herhangi birinde rezervasyon yaptırıp otelde konaklamak. Promosyon, 12 Ekim ile 31 Aralık 2010 tarihleri arasındaki konaklamalar için geçerli olup, otellerin müsaitlik durumuna bağlıdır. Promosyonun tam şart ve koşulları kayıt sayfasında bulunabilir.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.