Hilton HHonors'tan, gold ve diamond üyelerine ücretsiz internet...

Hilton Worldwide, 1 Eylül 2010 tarihinden itibaren bütün Gold ve Diamond Hilton HHonors üyelerine ücretsiz yüksek hızlı internet erişimi sağlayacak. Gold ve Dimond Hilton HHonors üyeleri, şirketin küresel portföyünü oluşturan 10 otel markasının 3.600’den fazla tesisinde konaklamaları sırasında bu hizmetten yararlanabilecekler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton HHonors'tan, gold ve diamond üyelerine ücretsiz internet...

Gold ve Dimond Hilton HHonors üyeleri, şirketin küresel portföyünü oluşturan 10 otel markasının (Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations) 3.600’den fazla tesisinde konaklamaları sırasında bu hizmetten yararlanabilecekler.   

 

Hilton Worldwide’ın Küresel Müşteri Pazarlaması Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin, “Günümüzde misafirlerimiz arasında yüksek hızlı internete yönelik müthiş bir talep var. Özellikle de iş amacıyla seyahat eden konuklarımız, kaliteli ve yüksek hızlı internet erişimini, misafir odalarının en önemli özelliklerinden biri olarak görüyor” ve biz de “Tüm dünyada Hilton HHonors Gold ve Diamond üyelerine ücretsiz internet erişimi sağlayarak misafirlerimizin değişen taleplerini karşılamış oluyoruz.” dedi.

 

Hilton HHonors, üyelerine belirli bir konaklama karşılığında otel puanı ve havayolu mili kazanma imkanı sunan ve bütün standart odalar için son kullanma tarihi ve kapasite sınırlaması olmaksızın otel ödülleri sağlayan tek misafir programıdır. Program kısa süre önce 26 milyon gibi rekor bir üye sayısına ulaşırken, bu üyelerin bir milyondan fazlasının katıldığı 2010 yılında, 2009 yılının aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 13 üyelik artışı yaşandı. Hilton HHonors üyeleri, Hilton Worldwide’ın otel markası portföyünün bir yıldaki müşterilerinin yüzde 40’ına denk gelen yaklaşık 40 milyon misafiri temsil ediyor.

 

Hilton HHonors Gold ve Diamond üyeleri yeni ücretsiz ve yüksek hızlı internet erişiminin yanı sıra başka ayrıcalıklara da kavuşuyor. Bu ayrıcalıklar arasında, misafirlerin daha üst nitelikteki odalara transferi, kahvaltı, var olan otellerde Executive Floor lounge hizmetlerini kullanma şansı ve Hilton Worldwide’ın Hilton, Doubletree, Embassy Suites, Hilton Garden Inn ve Hampton Hotels tesislerinde, Hilton Worldwide’ın iPhone uygulamaları sayesinde 48 saat önceden mobil internet kanalıyla check-in yapma imkanı bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.