Hilton HHonors ile çok kalan çok kazanıyor

Hilton Worldwide markalar portföyünün müşteri sadakat programı Hilton HHonors yeni küresel promosyon kampanyasını kamuoyuna duyurdu: “Çok Kalan Çok Kazanıyor.”

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton HHonors ile çok kalan çok kazanıyor
Program üyeleri 3 Ocak ile 31 Mart 2011 tarihleri arasında Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels ve Homewood Suites by Hilton tesislerinde gerçekleştirecekleri konaklamalarında dört kata varan oranlarda fazla puan kazanabilecekler.
 
Hilton HHonors’ın “Çok Kalan Çok Kazanıyor” promosyonundan yararlanmak isteyen üyelerin tek yapması gereken HHonors.com/daha adresinden kayıt olmak ve kampanyaya katılan otellerden herhangi birinde konaklamak. Kampanya çerçevesinde iki gece konaklayan üyeler iki kat, üç gece konaklayan üyeler üç kat, dört gece konaklayan üyeler dört kat puan kazanacaklar.
 
Hilton Worldwide Global Müşteri Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin şunları söyledi: “HHonors program sayesinde, üyelerimizin ücretsiz konaklama haklarını daha hızlı bir şekilde kazanmaları için harika promosyon kampanyaları düzenliyoruz ve müşterilerimize hizmet konusundaki kararlılığımızı bir kez daha sergilemekten gurur duyuyoruz.”
 
Hilton HHonors:
Sık seyahat eden müşterilerine en çok istedikleri ödülleri kısa yoldan kazanma olanağını tanıyan saygın bir konuk sadakat programıdır. Ayrıca, hem Points & Miles, hem de kapasite kontrolü ve “Tarih Sınırlaması Olmaksızın” 3 bin 600’den fazla otelde konaklama fırsatı sunan tek müşteri sadakat programıdır. Program üyeleri, Double Dipping uygulaması sayesinde program katılımcıları Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Hilton Homewood Suites, Hilton Home2Suites ve Hilton Grand Vacations’da, hemen her fiyattan tek bir konaklama için, aynı anda hem Hhonours puanı, hem de uçuş mili kazanabiliyor. Ücretsiz konaklamalarda da HHonors puanının yanı sıra program üyeleri, alışveriş, tatil paketleri, benzersiz deneyim ödülleri ve daha birçok ödüle de hak kazanabiliyorlar. HHonors programına üyelik ücretsiz ve HiltonHHonors.com’dan online kayıt olmak çok kolay.
 
Hilton Worldwide:

Lüks ve tam hizmet veren otellerden tatil otellerine, uzun süreli konaklama süitlerinden orta sınıf otellere kadar uzanan ürün portföyü ile global konaklama sektörünün lider şirketidir. Hilton Worldwide, 91 yılı aşkın süredir iş ve tatil amaçlı seyahat edenlere en kaliteli konaklama, hizmet, konfor ve değeri sunuyor. Şirket, tüm global markalarında, konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunma geleneğine olan bağlılığını sürdürüyor. Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Inn & Suites, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton ve Hilton Grand Vacations da dahil olmak üzere, markalarımız 82 ülkede, toplam 600.000 odası bulunan 3.600’den fazla oteli kapsamakta. Şirket ayrıca dünya genelindeki Hilton HHonors® konuk ödüllendirme programını da yürütüyor. Şirket hakkında daha fazla bilgi için www.hiltonworldwide.com

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.