Hilton HHonors’tan, "Her Yerde Her Haftasonu İndirim" kampanyası...

Hilton Worldwide’ın portföyündeki otellerin sadakat programı Hilton HHonours, "Her Yerde Her Haftasonu İndirim" kampanyasını duyurdu. Konuklar 2011 boyunca herhangi bir hafta sonu %50’ye varan indirimlerden yararlanabilecekler.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton HHonors’tan, "Her Yerde  Her Haftasonu İndirim" kampanyası...

Kampanya kapsamında 6 Aralık 2010 ile 31 Ocak 2011 tarihleri arasında rezervasyon yapacak konuklar 2011 yılı boyunca istedikleri bir hafta sonu tatilinde kahvaltı dahil %50’ye varan indirim hakkını kazanacaklar. Kampanya, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Doubletree, Embassy Suites Hotels, Hilton Garden Inn, Hampton Hotels, Homewood Suites by Hilton ya da Home2 Suites by Hilton markalarını kapsıyor.     

 

Hilton HHonors’ın “Her Yerde Her Hafta sonu İndirim” kampanyasına katılmak için, HHonors.com/indirim adresini ziyaret etmek ve Hilton Worldwide portföyünde yer alan kampanya kapsamındaki otellerden birinde rezervasyon yaptırmak yeterli. %Kampanya, oda bulunurluğu durumuna göre, 17 Aralık 2010 ile 31 Aralık 2011 tarihleri arasında yapılacak tüm hafta sonu rezervasyonları için geçerli olacak. Mevcut HHonors üyeleri ise sadakatlerinin ödülü olarak hafta sonu konaklamalarının gerçekleşmesi halinde 2 kat puan kazanacaklar.

 

Konu hakkında bilgi veren Hilton Worldwide Global Müşteri Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Jeff Diskin, şunları söyledi: “Hilton HHonors, üyelerine benzersiz bir deneyim sunuyor. Hafta sonu kampanyamız konuklarımıza, aileleri ve dostlarıyla birlikte seyahat etme, yepyeni yerlerin tadını çıkarma ve gelecek yıl boyunca hafta sonu tatillerini daha uygun fiyatlarla gerçekleştirme olanağı tanıyacak.”  

 

Conrad İstanbul- Otelin on dört kata yayılmış şehir ve Boğaz manzaralı 590 misafir odası dahilinde 1 Presidential Süit, 1 Ambassador ve 1 Royal Süit olmak üzere toplam 35 süit, 79 Executive oda, 160 Business odası bulunuyor. Türk mutfağının birbirinden lezzetli mezelerinin sunulduğu “Meze” Restaurant; uluslararası mutfaklardan özel tatları misafirleriyle paylaşan Monet Restaurant & Lobby Lounge; ve şehrin, Boğaz'ın doyumsuz ve mükemmel manzarasına sahip Summit Bar, Conrad Istanbul’un  farklı beğenilere lüks ve keyif alma anlayışı doğrultusunda hitap eden özel mekanları arasında yer alıyor.

 
Hilton Prag- Vltava Nehri manzaralı Hilton Prague, Old Town’a 15 dakika yürüyüş mesafesinde. Tarihi manzaralar, görülmesi gereken yerler, en iyi mağazalar ve canlı gece hayatı; otele yürüme mesafesinde.  Otelde, bir kısmı Vltava Nehri manzaralı, birçoğunda Prag Kalesinden manzaralar bulunan ve çoğu otelin cam kaplı iç avlusuna bakan 788 oda bulunuyor
 
Hilton İzmir- İzmir Körfezi'nin göz kamaştırıcı manzarasına hakim Hilton İzmir, merkezi bir konuma sahip. Otel, iş, alışveriş ve eğlence merkezlerine 5 dakika, havalimanına ise 20 dakika uzaklıkta. Hilton İzmir tam donanımlı Business Centre’ı, 10 ile 1000 kişilik salonlarda her tip ve ebatta organizasyonlar için 16 toplantı odası,3 bölüme ayrılabilen, kolonsuz Barbaros Paşa Balo Salonu’yla her türlü toplantı ve etkinlik için ideal.
 
Hilton Atina- Hilton Atina, Akropolis’in eşsiz manzarasını beş yıldız konforu ve Yunan kültürüyle birleştirerek konuklarına büyük bir keyif sunuyor. Hilton Atina, şehir merkezine yürüyerek birkaç dakika uzaklıkta. Kısa bir süre önce yenilenen, 220'si antik Akropolis'i gören 527 odası bulunan otelde , 2 kişiden, 1300 kişiye kadar farklı kapasitelerde 22 toplantı odası bulunuyor.
 
Hilton Bangkok- Hilton Bangkok, Bangkok Klongsan bölgesinde Chao Phraya Nehri boyunda  yer alıyor. 543 odası bulunan Hilton Bangkok, sonsuzluk havuzu, fitness merkezi ve bünyesinde yer alan 4 restoranı ile 7 farklı mutfağı sunuyor..Hilton Bangkok’ın lüks SPA’sında geniş bir yelpazede masaj terapileri ve vücut bakımı yanı sıra  haftalık yoga ve pilates dersleri de veriliyor.
 
Conrad Maldives- Maldivler’deki tek katlı, benzersiz otel, tasarım harikası 146 odasıyla fark yaratıyor . Günlük gazete, tesis içi sinema, ütü masası, televizyon, mikrodalga konukların her odada bulabilecekleri arasında. Birinci sınıf spor ve boş zaman olanakları arayanlar  için kapalı havuz, sauna, masaj, havuz (çocuklar için), jakuzi bulunuyor.. Conrad Maldives,  Maldivler bölgesinde uzun zamandan beri hem iş, hem de tatil amaçlı seyahat edenlerin favorisi durumunda.

·        

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.