Hilton'dan, 19 otellik 'Hindistan Çıkarması'...

Hilton oteller zinciri, Hindistan'da 5 yıl içinde 19 otel açacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hilton'dan, 19 otellik 'Hindistan Çıkarması'...

Hilton'un Asya-Pasifik Bölgesi Genel Müdürü Martin Rinck, Hindistan'da büyüyen konaklama endüstrisine ortak olmak için, şirketin altısı 2011'de olmak üzere gelecek 5 yıl içinde 19 otel yapmayı planladığını açıkladı.

 

Asya-Pasifik bölgesi genel müdürü Martin Rinck, "Son zamanlarda çeşitli gelişim aşamalarında ve şehirlere dağılımıyla ülke çapında yayılmış Hindistan'daki 19 oteli gözden geçiriyoruz" dedi. Rinck, önümüzdeki 4-5 yılda bunların lüks ve tam teşekküllü hizmetiyle yaklaşık olarak 3000 odaya sahip olacaklarını da ifade etti.

Rinck ayrıca, ABD merkezli grubun, 2011 yılı içerisinde yaklaşık bin odalı olması beklenen 6 mülkün işlemlerini başlatmayı umduğunu sözlerine ekleyerek, "Yeni açılımlarımız; 4 Hilton oteli, bir Doubletree, bir misafirhane ve bir Hampton´ı da içeriyor. Bu, takvim yılı içerisinde ticari gelirimizin iki katından fazla olacağı anlamına geliyor" diye konuştu.Şu anda, Hilton Hindistan´da üç mülkü idare ediyor; Hilton Garden Inn, Hilton yeni Delhi ve yeni eklenen Mumbai Uluslarrası Havaalanı. Hindistan'ın gelişen konaklama sektörü büyük bir fırsat sunuyor ve yeni markaların girişi, dünyanın en hızlı gelişen büyük ekonomilerinden birine sızması ve katlanarak büyümesi için hala çok fazla yer var.

Bu mülklerin geliştirilmesini içeren yatırım hakkında soru sorulduğunda, Rinck şirketin genişleme stratejisinin temel olarak yönetim sözleşmeleri yoluyla olduğunu söyledi. Rinck "Bu bizim ana markalarımızdan biri için geçit bir şehirde stratejik bir yatırım fırsatı düşünmediğimiz anlamına gelmez. Fakat, şimdilik önceliğimiz yönetim sözleşmeleriyle büyümek," diye ekledi.

Küresel olarak genişlemeden bahsedersek, Rinck Hilton'un 130.000'den daha fazla oda eklemeyi planladığını söyledi. Asya-Pasifik´te, şirketin Hindistan ve Çin'deki fırsatların peşinde olduğunu da ekledi. Rinck, "Çin bizim en üst düzey uluslararası kalkınma pazarımızdır. Hindistan da ikinci sırada Çin'i takip eder. Hilton markası, uzun yıllar Şangay ve Pekin'de var olmuştur ve şimdi boru hattındaki 60´tan fazla mülkle 4 markanın altında 17 tane ticari otele sahibiz," diyerek sözlerini sonlandırdı. (Yakindunya.com)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.