Hey Travel Trends’ten, 'Garantili' tatil...

Hey Travel Trends, sunduğu yeni sigorta hizmetleriyle, misafirlerine ortalama 20 lira maliyetle rezervasyon iptal, kapkaç ve ev sigortası yaptırma olanağı sağlıyor. Yeni sigorta ürünleriyle tatil her anlamda garanti altına alınıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hey Travel Trends’ten, 'Garantili' tatil...

Hey Travel Trends, Zurich Sigorta ile yaptığı işbirliği kapsamında sunduğu yeni hizmetleriyle, misafirlerine ortalama 20 lira maliyetle, rezervasyon iptal, kapkaç ve ev sigortası yaptırma olanağı sağlıyor. Böylece tüm acentelerin yaptırmak zorunda olduğu  ''Paket Tur Sorumluluk  ve Seyahat Sağlık ve Ferdi Kaza Sigortası'' yanında tatilin kalitesi ve garantisi geliştirilen yeni ürünlerle artıyor.

Yurtdışı ve kültür turlarına rezervasyon iptal sigortası...

Hey Travel Trends’in rezervasyonlu tatili kaçırma olasılığına karşı sunduğu  ''Rezervasyon İptal Sigortası'', yalnız erken rezervasyon dönemi ile sınırlı kalmıyor. Yurtdışı ve kültür turlarını da içeriyor. Rezervasyon İptal Sigortası yaptıran yolcu, seyahatini 72 saat kala herhangi bir sebep göstermeksizin, keyfiyete bağlı olarak iptal ederse, konaklama ücretinin tamamını geri alabiliyor. Rezervasyon İptal Sigortası’nın maliyeti de bir o kadar cazip. Misafirler, 1.000 TL'ye kadar olan rezervasyonlarda 10 TL gibi bir bedelle rezervasyon iptal sigortası yaptırabiliyor.

Siz tatildeyken eviniz de cebiniz de güvence altında...

Hey Travel Trends Genel Müdürü Özgü Alnıtemiz, tatili her anlamda garanti altına almak için Rezervasyon İptal Sigortası'nın yanına ''İlk Ateş Sigortası'' ve ''Kapkaç Sigortası''nı eklediklerini belirtiyor ve şunları söylüyor: “Tatil süresi boyunca insanlar evlerini sigorta ettirebilecekler. Bu süreçte yangın, dahili su kaçakları, hırsızlık gibi konularda belirli limitlerde evin, 8 günlüğü 5 lira bedelle 5 bin liraya kadar sigortalanabiliyor. Tatildeyken sizi güvence altına alan diğer bir ürünümüz ise Kapkaç Sigortası. Bu sigorta, seyahat süreci içerisinde kapkaç, cep telefonu, seyahat bileti, nakit para çalınması gibi durumları kapsıyor ve çok önemli. Vize alınamadığı durumlarda da seyahat sağlık ve ferdi kaza sigortası kapsamında, bundan doğacak sıkıntıları yine belli oranlarda karşılıyoruz ve tatili bir nevi her anlamda garanti altına alıyoruz”

“Keşke” dememek için sigorta yaptırın...

Tatile yönelik sigorta ürünlerinin vatandaşa iyi anlatılması için seyahat danışmanlarına bu konuda yoğunlaştırılmış eğitim verdiklerini ve sigorta bilincinin artması için tüketicileri bu ürünleri almaları yönünde teşvik edeceklerini belirten Alnıtemiz, “Yurt dışındaki uygulamalarında insanlar seyahatini güvence altına almak için 150 drolardan fazla miktarda ödeme yapabiliyor. Çok daha geniş kapsamlı, birçok unsuru da güvence altına alan, daha yüksek limitli sigorta yaptıran tüketiciler var. Biz de diyoruz ki, hem seyahat öncesinde, hem seyahat sırasında, hem de seyahat sonrasında insanların kafası rahat etsin. Sonradan keşke dememek için uygun fiyatlı bu ürünlerimizi kullanabilirler'' açıklamasını yaptı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.