Hey Travel'in kalitesi ikince kez belgelendi..

Hey Travel Trends, 2008 yılında ilk etabını başlattığı ve iki yıldır sürdürdüğü kalite sistem çalışmalarını ISO 9001:2008 koşullarına adapte ederek belgelendirdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hey Travel'in kalitesi ikince kez belgelendi..
Yola çıktığı 2004 yılından itibaren ülkemizin en önde gelen seyahat acentelerinden biri haline gelen Hey Travel Trends, yenilenen ISO 9001:2008 Kalite Belgesi’ne kavuştu. 2008 yılında ISO 9001:2000 belgesini de alan Hey Travel Trends, kontroller ve denetimlerin neticesinde hakettiği bu belge ile ürün ve hizmet kalitesinin sürekliliğini ve güvencesini kanıtlamış oldu.

Kaliteden ödün vermeden keşfetmeye devam edeceğiz
Hey Travel Trends Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Sıtkı Bektaş, Hey Travel Trends'in kalitesinin bir kez daha teyit edilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Özveri  ve kalite bilinciyle bu belgeyi alabilmek için çalışıyoruz ve aynı bilinçle hizmet vermeye devam edeceğiz. IATA acentesi olan, cruise seyahatlerinde ve yurt içi kültür turlarında sektörde kısa sürede öncü konumuna gelen Hey Travel Trends bu öncülüğünü sürdürmekte kararlı. Diğer yandan uçak biletleri satışında Türkiye üçüncüsüyüz.

Expressbilet.com ve 2010 yılında faaliyete geçirdiğimiz  Tatiliz.com sitelerimizle internetten satışa daha da hız vereceğiz. Türkiye'de kruvaziyer turizmine baktığımızda her yıl %17 oranında bir artış görmekteyiz. Bu artışa ciddi katkılarımızın olduğunu düşünüyorum. Acentemizin ismi Hey Travel Trends. Dolayısı ile trendleri takip etmek, yaratmak, sunmak, önermek birinci önceliğimiz. Kaliteden ödün vermeden aynı heyecanla gezginlerimizle birlikte keşfetmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.