Hey Travel'dan 16 TL'ye Anadolu turu...

Hey Travel Trends, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hafta sonuyla birleştirerek kısa da olsa tatile çıkmak isteyen gezgin ve ailelere, yurt içi ve yurt dışında onlarca seyahat seçeneği sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hey Travel'dan 16 TL'ye Anadolu turu...

Misafirlerine Türk ve dünya kültürünü tanıtmayı hedefleyerek seyahat organizasyonları düzenleyen Hey Travel Trends, 23 Nisan tatiline yönelik her bütçeye uygun farklı seyahat paketleri hazırladı.

16 TL’den başlayan taksitlerle Anadolu’yu keşfedin
Anadolu kültür, doğa, keşif turlarında Türkiye’de ilklerin sahibi ve pazar lideri olarak iddialı olduklarının altını çizen İç Turizm ve Kültür Turları Müdürü H.Güven Sümer, misafirlerin tüm beklentilerini gözeterek hazırladıkları turların her bölgenin önemli ören yeri ve müze gezmelerini de içerdiğini belirtti. “Turlarımızı keşfe meraklı, bilinçli bir şekilde gezerek öğrenmeye çalışan gezginler ve ailelere göre hazırlıyoruz” diyen Sümer, Türkiye’nin her köşesine en fazla kültür turu düzenleyen seyahat acentesi olduklarını belirterek şu bilgileri verdi: “23 Nisan döneminde 2 bin gezgine hizmet vermeyi planlıyoruz. Ülkemizin her bölgesine toplam 22 farklı tur programımız mevcut. Halep’i dahil ettiğimiz Antakya ile masal diyarları Kapadokya ve Doğu Karadeniz turumuza bu yıl talebin yoğun olacağını düşünüyoruz. Kültür turlarımıza daha önce katılan ve verdiğimiz hizmeti beğenen gezginler başka destinasyonlar için yine bizi tercih ediyor. Bu, gerçekten de acentemiz açısından kıvanç duyacağımız bir durum. 1 gece konaklamalı yarım pansiyon Edirne-İğneada turumuz 182 TL’den, 2 gece konaklamalı Eskişehir-Odunpazarı-Kütahya-Beypazarı turumuz kişi başı 278 TL, yine 3 gece konaklamalı Uçaklı Gap Turumuz 678 TL’den başlıyor. 23 Nisan döneminde 16 TL’den başlayan taksit imkanlarıyla sunduğumuz seyahat alternatiflerimizi gezginlerin kaçırmamasını tavsiye ediyoruz” dedi.


23 Nisan’da çocuklarınıza Disneyland’ı hediye edin
Çocuklarına bayramda, özel ve eğlenceli bir tatil yaşatmak isteyen aileler için Hey Travel Trends’in en iyi alternatiflerden biri ise Paris-Disneyland seyahati. Tatilini biraz daha genişletmek isteyenlere yönelik hazırlanan 21 Nisan çıkışlı 4 günlük turun kişi başı fiyatı 745 Euro. Diğer cazip alternatifler ise, 21 Nisan çıkışlı kişi başı 625 Euro’dan başlayan 6 günlük “Sahra’da Sörf-Tunus” ve 22 Nisan çıkışlı 5 günlük kişi başı 675 Euro’dan başlayan Elveda Rumeli Makedonya turları. Cruise tercih edenlere yönelik ise MSC Magnefica ile 614 Euro’dan başlayan 21 Nisan Çarşamba çıkışlı 8 günlük Ege-Adriyatik seyahati, şehrin gürültüsünden kaçmak için iyi bir fırsat. (shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.