Havayollarında düzenli uçuş, acentelerde satışlar tekrar başladı...

Germanwings havayolları bugün itibariyle, volkan krizi öncesinde açıklanmış tarife ve düzende uçmaya başlayacağını açıkladı. Almanya’nın önde gelen last minute tur operatörlerinden Schauinsland Reisen de, kataloglarında bulunan tüm ürünlerin satışını tekrar başlattıklarını duyurdu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Havayollarında düzenli uçuş, acentelerde satışlar tekrar başladı...

Germanwings havayolu şirketi, İngiltere hariç, programda bu andan itibaren kendilerinden kaynaklı bir aksama beklemediklerini, havalimanlarının yoğunluğundan dolayı, kimi kısa süreli gecikmelere yaşanabileceğini belirtti.

 

Almanya’nın önde gelen last minute tur operatörlerinden Schauinsland Reisen de, kataloglarında bulunan tüm ürünlerin satışını tekrar başlattıklarını duyurdu.

 

Schauinsland Reisen şirketi, paket turları için Air Berlin, Condor, Lufthansa, Hamburg International ve SunExpress havayolları biletleri kullanıyor.

 

TUI, dönüşleri gecikmiş 30.000 yolcusunu geri taşıdıktan sonra, dün gece saat 00.00’dan sonra olağan düzene döndüğünü açıkladı. TUI merkezinden gönderilen basın bülteninde, tatil ürün satışlarının tamamının tekrar başladığını belirtti.

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.